FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Daniel Pancu, mărturisire brutal de sinceră: „Galeria Rapidului mi-a lăsat o rană sufletească” » Ce l-a deranjat

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 09:17 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 10:54

Daniel Pancu (43 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor, în care a pus pe tapet planurile pe care le are într-o carieră aflată încă la început

  • Citește în ediția print a Gazetei Sporturilor, dar și în Gazeta Digitală, un interviu-eveniment cu Daniel Pancu! Totul despre planurile mărețe pe care le are în antrenorat + ce spune de starea fotbalului românesc și lupta pentru titlu!

Pancone, o legendă vie pentru Rapid, n-a trecut încă peste despărțirea de echipa alb-vișinie, „ruptură” petrecută în luna martie a anului trecut. Tehnicianul vorbește cu sinceritate despre „rănile sufletești” cu care a rămas după plecarea din Giulești. 

Daniel Pancu, despre situația de la Rapid: „E o liniște cum n-a mai fost de la înființare”

- Domnule Pancu, Rapidul cum vi se pare? 
- E o liniște cum nu cred că a mai fost de la reînființare. Echipa nu trebuie să se relaxeze, trebuie să-și asigure un loc de play-off, după care va fi complicat, fiindcă diferența de valoare e foarte mică în liga a doua. La un meci Rapid-Locul 16 nu poți să dai un pronostic serios, e de 1X2. Clubul a realizat transferuri bune în iarna aceasta, iar antrenorul Nicolae Grigore mi-a fost colaborator și am încredere totală în priceperea lui. Totul e să fie păstrată liniștea, că la Rapid e de ajuns o scânteie și lucrurile iau o amploare incredibilă! 

- Vă gândiți că veți reveni acolo? 
- Acum nu mă gândesc la Rapid absolut deloc. Rănile sufletești, sentimentele cu care am rămas după meciul cu Reșița rămân în inima mea. Nu cred că meritam acel tratament din partea suporterilor. Ar fi fost civilizat să se fi manifestat în alt mod, doar eram unul de-ai lor și o să rămân așa pe viață! Am sacrificat o groază de lucruri pentru ei și, dacă voiau să ne despărțim, am fi putut face asta...Nu plăcut, dar civilizat. Nu eram X de la Steaua aflat pe banca Rapidului! 

Pancu: „Am rămas dezamăgit de modul în care suporterii lui Rapid s-au comportat”

- E ciudat cum dvs, Niculae și Maftei ați pus pe șine planul acesta și între timp ați dispărut toți de acolo. Și nimeni nu a plecat relaxat, fără probleme. 
- Nico și Vasile au plecat fiindcă au vrut. Motivele au fost diferite, eu am știut, ca antrenor e altceva și e normal să răspunzi pentru rezultate. Am și acum o relație foarte bună cu oamenii care conduc clubul. Eu am rămas dezamăgit de modul în care s-au comportat suporterii față de mine la ultimul joc.

Clasament Liga 2: 

VIDEO Daniel Pancu, moment de sinceritate: „Am luat banii degeaba! Nu știu exact ce-a fost în aer”

Citește și alte știri despre Rapid: 

OFICIAL Rapid l-a transferat pe fiul afaceristului Claudiu Florică » În 2019, un club din Franța plătea 200.000 de euro pentru el

Rapid, 3 amicale înaintea reluării campionatului » Adversarele alese de Nicolae Grigore

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
argus
argus  •  11 Ianuarie 2021, 19:11

"...Eu am rămas dezamăgit de modul în care s-au comportat suporterii față de mine la ultimul joc."? Pai ce-ar fi vrut Pancu, "iubirea suporterilor" in timp ce echipa nu avea rezultate? Uita ca a fost sustinut de Corsicanu, "seful" (?) galeriei,sustinere in dezacord cu suporterii ce-l "taxau" conform rezultatelor? Asa cum se manifesta, Pancu este un fel de "Sumudica 2", prin declaratii, dar cu un ton mai "potolit" dar cu acelasi iz de cearta, scandal! Pancu nu ar trebui sa fie dezamagit de galerie, de cei care se manifesta, scandeaza in functie de "ce vad", nu de "ce era" Pancu ca jucator! Ar trebui sa-si propuna ca inainte de pretentii la "adulatzii" din partea suporterilor, sa aiba rezultate, sa nu puna "caruta" (pretentiile de la suporteri) inaintea "boilor" (a crezultatelor).

847153178690789
Ticu Troya  •  11 Ianuarie 2021, 10:01

Dane , nu trebuie să pui la suflet ! Înseamnă că nu știi ce-a pățit Maldini de la suporterii lui A. C Milan , Ilie Dumitrescu de la steliști samd . Sunt multe exemple . La noi , focul se aprinde repede , dar se stinge la fel de repede . Sănatate îți doresc , mult succes și noroc în viață !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează