FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

OFICIAL Rapid l-a transferat pe fiul afaceristului Claudiu Florică » În 2019, un club din Franța plătea 200.000 de euro pentru el

Luca Florică / Sursă foto: Facebook Rapid
Luca Florică / Sursă foto: Facebook Rapid

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 12:15 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 13:16

Rapid a mai rezolvat un transfer astăzi, al șaselea din această iarnă. Echipa antrenată de Nicolae Grigore a rezolvat mutarea lui Luca Florică (18 ani), un fundaș stânga venit de la Hermannstadt. 

Luca Florică este nimeni altul decât fiul afaceristului Claudiu Florică, cel care în primăvara lui 2020 a încercat să cumpere Dinamo la Ionuț Negoiță. Florică jr. revine astfel la Rapid, acesta evolând în trecut pentru giuleșteni la echipa U17. Luca a mai jucat în Franța, la Amiens, și la Hermannstadt, unde a prins un singur meci.

„Mă simt foarte bine că am revenit, mai ales că știu ce înseamnă Rapid, îmi doresc foarte mult să promovăm. Sper să joc cât mai mult, iar prin evoluțiile mele să ajut la cât mai multe victorii. Sunt aici să dau totul pentru Rapid, iar la vară să promovăm împreună”, a declarat Luca Florică, potrivit paginii oficiale de Facebook a giuleștenilor. 

Amiens a plătit 200.000 de euro pentru Luca Florică

Luca Florică a avut, încă din perioada junioratului, o traiectorie extrem de interesantă. Acesta a evoluat pentru clubul bucureștean Regal Sport, de unde a fost cumpărat pentru 200.000 de euro de francezii de la Amiens. Transferul a avut loc în ianuarie 2019, dar Florică nu a reușit să se adapteze în Hexagon. 

Pe cine a transferat Rapid în această iarnă:

  • Alex Ioniță I: atacant, 31 de ani
  • Emmanuel Ernest: atacant, 20 de ani
  • Bogdan Barbu: mijlocaș,28 de ani
  • Horațiu Moldovan: portar, 22 de ani
  • Octavian Ursu: mijlocaș, 26 de ani
  • Luca Florică, fundaș stânga, 18 ani

Rapid se reunește luni 

Reunirea lotului rapidist va avea loc luni, ora 10.00, la baza Coresi. Accesul presei va fi permis începând cu ora 10:15, când jurnaliștii vor putea dialoga cu antrenorul Nicolae Grigore.

Claudiu Florică a vrut să cumpere Dinamo

OFICIAL Rapid l-a transferat pe fiul afaceristului Claudiu Florică » În 2019, un club din Franța plătea 200.000 de euro pentru el

Tatăl lui Luca, Claudiu Florică (foto sus), a fost interesat în trecut de preluarea clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță. Acesta a donat 10.000 de euro programului DDB, ca echipa să obțină licența pentru acest sezon de Liga 1. Totuși, tratativele cu Negoiță nu s-au finalizat, iar gruparea din Ștefan cel Mare a ajuns pe mâinile fondului de investiții spaniol reprezentat de Pablo Cortacero.

VIDEO Alexandru Ioniță I, după ce a semnat cu Rapid: „Mă bucur că am revenit acasă!”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Rapid, 3 amicale înaintea reluării campionatului » Adversarele alese de Nicolae Grigore

Povestea amuzantă și mai puțin știută a unui trofeu dispărut din vitrina Rapidului și recuperat după 23 de ani: „Doar el a știut că am luat cupa acasă”

Rapid ajunge azi la 5 achiziții: două transferuri din Liga 1, după aducerea lui Alex Ioniță I

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  10 Ianuarie 2021, 15:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează