FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID. EXCLUSIV Avem detalii despre investitorul străin care vine în Giulești: are afaceri cu cannabis medicinal

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 11:22

Rapid, una dintre favoritele la promovarea în Liga 1, pare să fie în zodia schimbărilor în aceste zile. După ce Daniel Pancu a fost înlocuit cu Dan Alexa, se pare că la porțile Giuleștiului ar bate un investitor străin.

Sursele GSP au aflat care e numele afaceristului care dorește să investească la Rapid. Este vorba despre afaceristul de origine portugheză Paulo Jorge Correia Magalhaes Cerqueira.

Primele informații despre Magalhaes Cerqueira indică faptul că acesta deține firma „Definitely Green - Investments LDA”, care se ocupă de furnizarea de cannabis medicinal. Firma are un capital social de 10 milioane de euro. 

RAPID. EXCLUSIV Avem detalii despre investitorul străin care vine în Giulești: are afaceri cu cannabis medicinal

Rapid și-a schimbat antrenorul și atacă promovarea

Rapid, care l-a numit pe Dan Alexa antrenor în locul lui Daniel Pancu, este patronată de Victor Angelescu. Echipa este pe locul 6, cu 37 de puncte, la două puncte de CS Mioveni, locul 2.

Vezi și: 

RAPID // VIDEO Dan Alexa, în vizită la stadionul Giulești, alături de Ovidiu Burcă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
deusdat
deusdat  •  14 Martie 2020, 11:01

Cam ciudată poveste. Eu cred că Țiriac, de pildă, n-are în conturi nici pe departe 150 de milioane. Bogătașii sunt de obicei bogați în active, nu în lichidități. De urmărit...

spartcapus
spartcapus  •  13 Martie 2020, 21:08
Postat de blatistudinovidiu pe 13 Martie 2020, 18:57

E clar... ăla de a luat toate “bunaciunile” in proba...

Inca un argument pentru preluarea echipei!;)

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  13 Martie 2020, 18:57
Postat de krnevic pe 13 Martie 2020, 18:24

Doar sa dezinformati stiti, intradevar, patronu interesat de Rapid este americano-roman, casatorit cu o romanca ( cum ati scris ieri) si il cheama Nicky Radoi, stabilit in State de vreo 6 ani si are afaceri cu porturi maritime. Basca mai e si rapidist.

E clar... ăla de a luat toate “bunaciunile” in proba...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează