FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // VIDEO Dan Alexa, în vizită la stadionul Giulești, alături de Ovidiu Burcă

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 12:45

Dan Alexa (40 de ani), noul antrenor al Rapidului, a fost astăzi în vizită la stadionul Giulești, arenă în plin proces de construcție.

Alături de Alexa, a fost prezent și Ovidiu Burcă, președintele alb-vișiniilor, pentru a se pune la curent cu stadiul lucrărilor.

Cum va arată noul Giulești

Noua arenă va avea o capacitate de aproximativ 14.000 de locuri cu nivel de clasificare UEFA 4, astfel încât arena să poată găzdui competiţii cu public la nivel naţional şi internaţional. Arena va cuprinde şi zona de sărituri în lungime, şi zona pistei de alergare 60m outdoor. 

Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă de popice. Totodată, va beneficia şi de spaţii de cazare pentru sportivi, precum şi de spaţii de alimentaţie publică sau spaţii administrative.

VEZI ȘI:

Rapid - Pancu, negocieri dure: antrenorul nu renunță nici la prima de promovare! Ce sumă îi datorează clubul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
terminator_2
terminator_2  •  13 Martie 2020, 00:05

Ce nu au inteles ciocoflenderii ste ca acest stadion este construit din bani publici si clar nu pentru surogatul din liga a 2-a, la fel cum stadionul din curtea unitatii militare din Gencea nu este construit pentru clubul de amatori infiintat in 2017 si care presteaza in liga a 4-a. O comisie speciala va calcula o chirie pe meci in functie de liga unde joaca echipa care vrea sa inchirieze stadionul si....cine plateste joaca. Poate fi ''doar ddb'', poate fi Steaua( FCSB) sau poate fi chiar surogatul din liga a 2-a, fost FC R Bucale.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  12 Martie 2020, 22:15
Postat de Suciu Mihai pe 12 Martie 2020, 16:15

ce faci boss? investighezi noua locatie unde te va pocni Prodanca?

Nu cred ca apuca sa vada stadionul terminat ca antrenor al Rapidului. Pe el il bate orice antrenor mai barbat. Ba chiar si unele femei...

989442144408098
Suciu Mihai  •  12 Martie 2020, 16:15

ce faci boss? investighezi noua locatie unde te va pocni Prodanca?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează