FOTBAL  »  LIGA 2  »  INVESTIȚIE

RAPID // George Copos către Daniel Pancu: „Alege-ți cei mai buni doi jucători. Plătesc eu”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 21:55

George Copos este în continuare un mare fan al Rapidului. Daniel Pancu, tehnicianul giuleștenilor, a dezvăluit modul prin care fostul patron vrea să contribuie la promovarea în Liga 1.

„Când promitea George Copos un lucru era sfânt! Înainte de petrecerea de final de an, am stat la o masă împreună, inclusiv cu domnul primar Tudorache. A repetat că nu se mai întoarce în fotbal, dar va fi pe viață alături de Rapid, cu ce va putea… neoficial.

În momentul de față, la Rapid nu e nevoie de niciun sponsor. Poate să vină și nu știu ce miliardar… bugetul e acoperit. E nevoie să vină George Copos? Poate se supără pe mine… la ultima discuție mi-a zis «Ia-ți doi jucători, cei mai buni pe care îi vrei tu, îmi spui salariul și eu ți-i plătesc până la vară. Nu contează salariul»”, a declarat Pancu la RealitateaSportivă.

2 titluria câștigat Rapid în perioada în care a fost condusă de George Copos (1999 și 2003)

VIDEO // Pancu, povești cu George Copos

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO Poveste genială cu Daniel Pancu și George Copos » Care a fost prima întrebare pusă de patron: „I-am zis că nu. A fost dezamăgit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
1726246054337933
Cosmin Petru Ardelean  •  01 Ianuarie 2020, 18:27

E amuzant ca pana si dupa pierderea in instanta si cu decizie judecatoreasca, unii inca mai cred ca fcsb e steaua :))))) fcsb e o clona si atat care va disparea anul.acesta, slava domnului

2457921934218538
Constantin Nica  •  30 Decembrie 2019, 13:38
Postat de Dragos Zamfir pe 30 Decembrie 2019, 03:48

Sper să revină Copos la Rapid. Să revină și Borcea și Badea la Dinamo, în felul acesta mai vedem și noi fotbal în Liga I. Vor fi meciuri mult mai tari. Doar în România echipele cu tradiție nu mai au bani. Este ridicol. Dinamo, Rapid, FC Argeș, U Cluj, Steaua și mai sunt. E nevoie de investitori, deoarece aceste echipe au mulți suporteri, iar fotbalul este pentru suporteri.

Si Padureanu la Bistrita:))

persanu
persanu  •  30 Decembrie 2019, 11:51

Baaaa, se rupe pamantul sub voi . Ce STEAUA e in liga 1 ma afonilor? Ca pe voi nu va intereseaza ce a decis instanta ca pe voi nu stiu ce ca voi sunteti destepti. Ba desteptii lu peste , cand sustii ceva pana in panzele albe documenteaza-te putin , astfel celor ce le explici prin argumentele tale sa poata sa-ti spuna sigur ca nu esti chiar asa *** . Ba NEGRU PE ALB scria in contractul dintre Becali si Club Sportiv Steaua Bucuresti , Clubul Sportiv Steaua Bucuresti cesioneaza lui Becali Gheorghe sectie de fotbal F.C Steaua Bucuresti pe o perioada de 15 ani in care Becali Gheorghe se obliga investitii pentru ramanerea echipei in liga 1 . Cititi naibii contractul ala , il gasiti pe internet , atat de tampi sa fiti sa persistati in *** enie ??? Si eu sunt sustinator Steaua si acum FCSB , dar FCSB nu mai este STEAUA chiar daca asta mi-as dori , nu ca au facut aia manevra cu generalii si procurorii si judecatorii , contractul spune pur si simplu ca echipa este imprumutata pe o perioada de 15 ani , pe langa asta dupa mine , echipa lu gigi trebuia dusa in liga 5 iar in liga 1 sa fi ramas Steaua , daca gaseau o modalitate ca Steaua sa nu fie patronata de armata ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează