FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - GLORIA BUZĂU

Rapid - Gloria Buzău pe Dinamo! Giuleștenii se mută în „Ștefan cel Mare” + Reacția lui Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2019 13:10

Rapid se mută din Regie și va disputa următorul meci de „acasă” pe stadionul lui Dinamo. Partida cu Gloria Buzău de duminică, de la ora 12:30, se va juca pe arena rivalei din „Ștefan cel Mare”. 

Daniel Pancu s-a plâns în mai multe rânduri de calitatea gazonului din Regie, iar oficialii echipei au hotărât să schimbe suprafața de joc. În perioada aceasta, giuleștenii își caută o altă arenă, iar cel puțin pentru următorul meci vor folosi stadionul lui Dinamo. 

Rapid a mai jucat o singură dată pe stadionul Dinamo în calitate de gazdă. Se întâmpla în 2013, la barajul de menținere în Liga 1 contra Concordiei Chiajna, scor 2-1, când giuleștenii au retrogradat pe alte criterii decât cele sportive.

După ce stadionul din Giuleşti a fost predat Companiei Naţionale de Investiţii, rapidiştii s-au mutat în Regie, mai exact în luna martie a acestui an. Noua arenă din Grant ar trebui să fie gata în primăvara lui 2020.

Reacția lui Daniel Pancu

Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a explicat alegerea de a juca pe Stadionul Dinamo și a lăudat suprafața de joc din „Ștefan cel Mare”, despre care spune că poate fi un atu pentru elevii săi. 

„Gazonul de pe Dinamo este unul foarte bun, ăsta este un câştig. Din păcate, tribunele sunt departe de gazon, dar asta este. Le mulţumim «câinilor» pentru disponibilitate. Am vrut să evoluăm la Voluntari, dar nu am găsit înţelegere, iar arenele Berceni, Tunari şi Clinceni nu se încadrează în ceea ce solicită FRF”, a spus Daniel Pancu, potrivit Digi Sport.

Citește și:

„Pancu este o zdreanță!” » Derapaj grosolan la Rapid: „A fost deranjat, a plâns, a suferit”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
demolarii
demolarii  •  18 Septembrie 2019, 02:29

Poate îi mulțumește lui N Badea. Doar asa s-a hotărât in sedinta pionerilor....

mario_rdfe
mario_rdfe  •  17 Septembrie 2019, 17:31
Postat de steaua.libera pe 17 Septembrie 2019, 14:46

Unica voastra performanta, eliminarea-n fata noastra! Mai frustrant de atat ce poate fi?!

Dubla aia este in palmaresul fcsbului, deci, pe cine sustii pana la urma ?

emil1986
emil1986  •  17 Septembrie 2019, 16:13
Postat de steaua.libera pe 17 Septembrie 2019, 14:46

Unica voastra performanta, eliminarea-n fata noastra! Mai frustrant de atat ce poate fi?!

Vezi ca atunci era patron Gigi, pe care tu si prostii de la Sud nu-l recunosteti ca stelist.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează