FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid îi vrea pe Alexandru Ioniță I, Alexandru Ioniță II și Facundo Mallo, fundașul lui Dinamo!

Alexandri Ioniță II +3   FOTO
Alexandri Ioniță II

Articol de - Publicat marti, 14 mai 2019 20:57

Rapid sărbătorește promovarea în Liga 2 și face planuri pentru încă un progres spectaculos: Liga 1 în vara anului viitor. Giuleștenii speră să-l împrumute pe Alex Ioniță de la CFR, îi mai vor pe atacantul cu același nume de la Snagov și pe uruguayanul Facundo Mallo.

Rapidiștii se pregătesc de Liga a 2-a cu achiziții de Divizia A!

Formația pe care o conduce Daniel Pancu a obținut și din punct de vedere matematic promovarea în eșalonul secund, are două promovări la rând din momentul în care a fost înființat noul club vișiniu, și planifică încă un progres.

Ascensiunea imediată în Liga 1 e mai greu de realizat decât au fost rezultatele de până acum, întrucât vor exista în B mulți adversari cu bugete mari și cu speranța că vor promova.

Ca să-și sporească șansele, Rapid plănuiește o campanie de transferuri spectaculoasă, în urma căreia va fi schimbată o mare parte din formula care a evoluat în sezonul acesta. 

Primele nume de pe lista de cumpărături a giuleștenilor

Alex Ioniță I. Marele talent al Rapidului din 2009 a ajuns la 29 de ani și a evoluat în sezonul acesta la Snagov, una dintre echipele-surpriză din Liga a 2-a.

Ioniță, pe care vișiniii îl vânduseră în 2010 la FC Koln cu 3 milioane de euro, a fost într-un regres continuu, nu s-a impus nici în Germania, nici în Turcia, nici în Cipru, țări prin care a trecut în ultimul deceniu.

Revirimentul de la Snagov, unde a fost golgeterul echipei cu 10 goluri în 21 de partide, i-a convins pe rapidiști să-l oferteze pentru sezonul viitor.

Șansele de realizare a transferului sunt mari, întrucât clubul din Ilfov e într-o criză financiară gravă și atacantul e liber să revină în vișiniu. 

24 ionita i

Alex Ioniță II. Altă mare speranță a Rapidului ajunsă în criză. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani nu mai prinde nici lotul de 18 la CFR și e exclus să se impună în formația lui Dan Petrescu.

Nu e muncitor, nu e agresiv, n-are nicio trăsătură dintre cele pe care le apreciază Petrescu.

Clujul l-a cumpărat de la Astra cu un milion de euro, deci nu-și permite să renunțe la el gratis.

Giuleștenii speră să-l obțină sub formă de împrumut până în vara anului 2020 și atunci să achite suma pentru transferul definitiv, câteva sute de mii de euro.

Ioniță a și anunțat că e gata să se întoarcă la Rapid, deși e vorba despre un regres semnificativ ca statut, de la o vedetă a campionatului la un jucător de liga secundă. 

24 rk ionita ii

Facundo Mallo. Stoperul uruguayan în vârstă de 24 de ani e unul dintre pariurile lui Dinamo din acest sezon, însă Rednic nu l-a mai folosit ca titular de pe 22 aprilie.

Sud-americanul a prins doar două partide din start pentru "câini", victimă în concurența cu Klimavicius și cu doi jucători eligibili U21, Ricardo Grigore și Denis Ciobotariu.

Agentul lui Mallo, Florin Manea, e și director sportiv al Rapidului, și caută să-l mute pe uruguayan din Ștefan cel Mare în Regie, unde vor evolua vișiniii și în stagiunea următoare.

Apărătorul e de acord cu transferul, atras de oportunitatea de a juca meci de meci. 

24 cp mallo

2 aniau trecut de când noul Rapid a fost înființat. Echipa s-a numit inițial Academia, după care a preluat și marca tradițională și a ajuns la numele obișnuit

Lucescu e prezent, Copos promite

Clubul nou-înființat încă nu i-a convins chiar pe toți rapidiștii că e moștenitorul istoriei giuleștenilor adevărați. Ca să demonstreze autenticitatea, echipa a atras lângă ea personaje din trecutul rapidiștilor. Antrenor e Pancu, iar în tribună se află, meci de meci, Mircea Lucescu.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunțat că Il Luce va căpăta funcția de președinte în momentul în care se va lămuri că n-o să mai antreneze. Altă achiziție programată: George Copos. „E alături de noi și acum, iar din Liga 1 se va implica și financiar Copos” e convins Daniel Pancu, în urma discuțiilor pe care le-a avut cu fostul patron. „Aplic celebra tactică a cuiului, adică mă implic fără să intru”, a comentat Copos pe realitatea.net. Adică ar fi dispus să ajute fără să apară în acționariat. 

VEZI ȘI:

Mircea Rednic, pus pe șotii la conferința de presă: „Vasile, n-am ce să ascund”

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
miki123
miki123  •  15 Mai 2019, 00:36
Postat de Radulescu Horatiu pe 14 Mai 2019, 22:01

Să mai spuna cineva că rapidiștii nu sunt analfabeți....

Răduleasco........***! Ce treabă ai tu cu RAPID?!? Voi jigiști aveți mare grijă cu Talpan, ăla este Nașu vostru! De ce ați plecat voi din cimitirul ghencea să vă adăpostiți în piper-a-lbania.....greu de inteles!?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  14 Mai 2019, 22:01
Postat de Costel Preoteasa pe 14 Mai 2019, 21:51

Cu regret dar cred ca Copos nu mai se intoarce inapoi ! Are pe constinta raul care la facut Rapidului ! Pacat

Să mai spuna cineva că rapidiștii nu sunt analfabeți....

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  14 Mai 2019, 21:58
Postat de Costel Preoteasa pe 14 Mai 2019, 21:51

Cu regret dar cred ca Copos nu mai se intoarce inapoi ! Are pe constinta raul care la facut Rapidului ! Pacat

Încearcă și acuzativul "pe care"!Succes!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează