FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

HERMANNSTADT - DINAMO // Mircea Rednic, pus pe șotii la conferința de presă: „Vasile, n-am ce să ascund”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 10:47

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a susținut în această dimineață o conferință de presă în perspectiva duelului de miercuri cu AFC Hermannstadt. 

  • Hermannstadt - Dinamo se joacă miercuri, de la ora 18:15, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, Look Sport și TV Telekom Sport!

Extrem de relaxat, Rednic a anunțat că Montini are mici probleme medicale, dezvăluind noutățile pe care vrea să le implementeze în primul „11” al câinilor pentru duelul cu formația lui Vasile Miriuță. 

„Am fost la ultimul lor meci de la Sibiu (n.a - 1-0 vs. Concordia Chiajna). Au câștigat datorită atmosferei, fanii i-au împins spre victorie. Nu ne va fi ușor, dar sper să profităm de spațiile pe care le vom avea. 

Voi improviza la meciul de mâine. Deian Sorescu va reveni pe postul care l-a consacrat, cel pe care sper să joace la campionatul european U21 (n.a - fundaș drepata). În stânga va evolua Kabashi (n.a - pe postul de fundaș stânga, în locul lui Naser Aliji)

Vasile, n-am ce să ascund! La mijloc va reveni Nistor. Și Ionuț Șerban va fi titular. Sper ca Montini să se antreze azi. Dacă nu, vom risca cu Papazoglou”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă de astăzi. 

Cum va arăta Dinamo  la Sibiu: Mandanda - Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Kabashi - I. Filip, I. Șerban - Zenke, R. Jaadi, Nistor - Papazoglou

Vezi și: Dinamo, pusă în gardă de Vasile Miriuță: „Vrem maximum”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
serg_iordan
serg_iordan  •  14 Mai 2019, 14:35

La mulți ani Dinamo!

1745flo
1745flo  •  14 Mai 2019, 13:05
Postat de dora pe 14 Mai 2019, 11:50

Mutiu s-ar putea sa apere. Iar Nistor anuntat titular de Rednic nu apare in echipa voastra !

Pe Mandanda il baga doar ca sa nu-i dea salariu degeaba!

dora
dora  •  14 Mai 2019, 11:50

Mutiu s-ar putea sa apere. Iar Nistor anuntat titular de Rednic nu apare in echipa voastra !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează