FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO Conducerea Rapidului, anunț categoric despre baza Pro Rapid: „Am uitat de ea! Nu va mai fi niciodată a noastră”

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 11:59 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 12:38

Victor Angelescu, patronului Rapidului, a susținut azi o conferință de presă, alături de noul președinte, Daniel Niculae.

Cei doi au vorbit și despre situația bazei Pro Rapid, iar Angelescu spune că giuleștenii au șanse mici să o mai folosească vreodată, luând în calcul construirea unei baze noi.

VIDEO Conducerea Rapidului anunță: „Ne-am luat gândul de la baza Pro Rapid”

„Noi am mai spus, am uitat de baza Pro Rapid! Baza nu cred că va mai fi vreodată a Rapidului! Sper ca la un moment dat, un primar să o recondiționeze și să o pună la dispoziție către copiii din sectorul 1, dar poate și către Rapid.

Dar trebuie să fim realiști! Trebuie să uităm de baza Pro Rapid! Noi vorbim de ea de 5-6 ani... Trebuie să ne construim noi baza noastră, nouă, când vom fi în Liga 1. Nu putem să trăim acum din ce a fost acum 15 ani.

Baza e a statului! Eu am declarat că aș vrea să avem cu statul o interferență cât mai mică. Dacă cineva o va recondiționa, vom fi interesați să o folosim. Dar cred că mai e mult timp până atunci, ani de zile. Dacă anul viitor vom fi în Liga 1 trebuie să avem baza noastră, nu să așteptăm după Pro Rapid”, a declarat Victor Angelescu.

Cred că este dorința tuturor, doar că nu depinde de noi. E un lucru mai întortocheat. Baza nu aparține nici de Rapid, nici de Primăria de sector. Nu știm de cine aparține. În România, dacă vrei să faci un lucru bun, te mănâncă birocrația.
– Daniel Niculae, președinte Rapid.

Baza Pro Rapid e în paragină

Pro Rapid, baza din Bucureştii Noi pe care giuleștenii au folosit-o în anii de glorie, a fost la un pas să fie tranformat în blocuri de birouri, mall şi orice alte obiective fără legătură cu sportul. PUZ-ul buclucaș din 2020 a căzut, iar Clotilde Armand, actualul edil al sectorului 1, spune că vrea să modernizeze obiectivul și să ajungă în administrarea primăriei Sectorului 1. 

Conducerea Rapidului, anunț categoric despre baza Pro Rapid: „Am uitat de ea! Nu va mai fi niciodată a noastră”
Baza Pro Rapid e în acest moment în paragină

Aflată în posesia Ministerului Transporturilor, baza Pro Rapid este în paragină și nu este folosită în acest moment de nimeni.

În 13 iunie 2016, clubul Rapid a intrat în faliment, moment în care s-au tăiat toate facilitările, apa, curentul, gazele. Datoriile, inclusiv cele curente, de după intrarea în insolvența, erau imense. Iar Pro Rapid a intrat sub sechestrul Ministerului de Finanţe și al ANAF, care au preluat cam 80 la sută din suprafața. Restul, de 20 la sută, i-a rămas lui Copos, scria Gazeta Sporturilor în iulie 2017.

Citește mai multe știri despre Rapid: 

Planul lui Clotilde Armand pentru Pro Rapid » Ce se va întâmpla cu baza giuleștenilor

Victor Angelescu a anunțat ce decizie s-a luat în privința lui Mihai Iosif, după calificarea în play-off: „Tocmai ce am discutat cu el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
110146613198286
Gabi Simon  •  03 Aprilie 2021, 16:25

Lasa domn patron ca echipa se va antrena pe peronul Garii de N, ca e acolo la 1km distanta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează