FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - FC ARGEȘ 1-2

Un fost antrenor al Rapidului, verdict crunt pentru echipa lui Dan Alexa: „Niciun jucător nu are spiritul clubului! E deranj mare acolo”

Rapid este pe locul 5 în play-off-ul din Liga 2 // Sursă foto: Facebook @FC Rapid 1923 +18   FOTO
Rapid este pe locul 5 în play-off-ul din Liga 2 // Sursă foto: Facebook @FC Rapid 1923

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 08:43 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 09:15

Constantin Schumacher (44 de ani), antrenorul care a promovat-o pe Rapid în Liga a 3-a, consideră că giuleștenii și-au compromis șansele de accede în prima divizie după partida modestă contra lui FC Argeș, încheiată cu o înfrângere, scor 1-2.

„În prima repriză, Rapid a avut doar o ocazie, cea din minutul 4. Nu a reușit să pună presiune pe adversar, din punctul meu de vedere. Nu meritau mai mult, având în vedere jocul prestat. Cred că e destul de mare deranjul la Rapid acum, pentru că e al 3-lea meci consecutiv pe care nu au reușit să-l câștige”, a spus Schumacher pentru GSP.ro.

Fostul jucător al Giuleștiului consideră că Rapid a ratat deja obiectivul: „Locul doi e destul de greu de obținut acum, iar echipei de pe 3, indiferent de numele ei, îi va fi aproape imposibil să câștige barajul. UTA este deja promovată, iar pentru a doua poziție se vor bate Turris, FC Argeș și Petrolul”.

3 trofeea cucerit Constantin Schumacher ca fotbalist al Rapidului, un titlu și două Supercupe

„Niciun jucător n-are spiritul Rapidului!”

„Rapidul nu a avut o echipă de promovare, ei nu au jucat bine nici înainte de pandemie. N-au arătat ca o trupă omogenă. Niciun jucător de-acolo n-are spiritul Rapidului, asta e cea mai mare problemă pe care o văd eu!

În anii precedenți, toată lumea venea la Rapid pentru atmosferă. Și noi, când eram în Liga a 4-a, cântam imnul la orice petrecere. Era un mediu de așa natură încât fotbaliștii înțelegeau ce înseamnă această echipă”, a mai declarat Schumacher.

FOTO Cele mai interesante imagini din meciul Rapid - FC Argeș 1-2

+14 FOTO

Clasamentul play-off-ului din Liga 2:

Alexa ar trebui sa continue. E un antrenor bun, a obținut rezultate cu echipele pe care le-a pregătit, iar la anul îi doresc să promoveze. Are nevoie de jucători care să formeze un lot puternic

Într-adevăr, Rapid a pierdut și din cauza lipsei suporterilor. Totuși, aveau 5 finale de jucat și trebuiau să se concentreze. Din păcate, în nicio partidă n-au arătat bine, poate cu excepția ultimelor 20 de minute cu Petrolul, când au rămas în 8

Constantin Schumacher

Un fost antrenor al Rapidului, verdict crunt pentru echipa lui Dan Alexa: „Niciun jucător nu are spiritul clubului! E deranj mare acolo”

49 de meciuri oficialea avut Schumacher ca antrenor al Rapidului, echipă pe care a promovat-o din Liga a 4-a în Liga 3-a

Citește mai multe știri despre Rapid:

Daniel Niculae distruge strategia giuleștenilor: „Păi, cum facem?”

Dan Alexa, mesaj important despre viitor: „Am avut susținerea tuturor, sunt vinovat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
alex_1973
alex_1973  •  26 Iulie 2020, 18:12

De fapt spiritul rapidului nu a existat niciodata.Decât sau hrănit niște unii cu el.

alex_1973
alex_1973  •  26 Iulie 2020, 18:00

RAPID O ECHIPA DE PARTID este noul slogan din Giulesti.

alex_1973
alex_1973  •  26 Iulie 2020, 17:59

Bai voi astia care îl pupați pe Pancu în dos.nu vedeți ca au fost alungați toți rapidistii adevărați cu excepția lui?Din jucator.antrenor și acum președinte este singurul care a supraviețuit acestei echipe de partid.Cu echipa actuala nu aveți șanse sa rămâneți în Liga a 2 a la anul.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează