FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - PETROLUL 1-0

RAPID - PETROLUL 1-0 // Flavius Stoican, după înfrângerea cu Rapid: „Asta e buba noastră”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 18:40

Flavius Stoican (42 de ani), antrenorul Petrolului, a vorbit după înfrângerea echipei sale, scor 0-1 împotriva Rapidului, în cel mai important meci al etapei #12 din Liga 2.

Asta e buba noastră, ratăm cu seninătate ocazii. Au fost multe dueluri fizice, n-a fost un joc spectaculos. Un gol din corner în minutul 80 și ăsta a fost meciul pe scurt.

Este normal să greșești, nu vreau să fim cu capetele plecate, sâmbătă avem meci și vreau să ne revenim. S-a terminat, asta este. Concret, trebuie să fim responsabili, mai ales la faze fixe”, a spus Stoican.

ATMOSFERĂ INCENDIARĂ CREATĂ DE SUPORTERII RAPIDULUI ȘI AI PETROLULUI

Rapid - Petrolul 1-0

VEZI ȘI:

RAPID - PETROLUL // VIDEO+FOTO Atmosferă senzațională în „Regie”, la Rapid - Petrolul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rivaldinho
rivaldinho  •  17 Octombrie 2019, 00:25

Nu esti antrenor! Aveam pariu peste 3.5 la Petrolul-Daco Getica si jucatorii tai numai fotbal nu joaca. Nu aratati ca o echipa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează