FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID. Prima reacție a tânărului agresat la metrou de fanii lui Rapid: „Mi-au zis «Coronavirus. Du-te acasă, virusule!” » Ce mesaj a primit de la galerie

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 14:13

Marți, în drum spre stadionul din Voluntari, acolo unde Rapid a remizat cu Turris, scor 0-0, fanii echipei din București au fost autorii unui moment reprobabil când au agresat un bărbat asiatic, având un comportament rasist.

Sub protecția anonimatului, bărbatul din Coreea de Sud, care a jucat fotbal la ACS Rapid, a vorbit despre incidentul petrecut în metroul bucureștean și a povestit prin ce a trecut.

„Am luat metroul de la stația Aviatorilor, la ora 16:50. Când am intrat în metrou, cinci fani ai Rapidului s-au uitat la mine. Au început să râdă și au spus «coronavirus» . Au zis asta de patru ori. Am încercat să-i ignor. M-am ridicat și m-am dus mai departe de ei. Nimeni nu a încercat să mă salveze sau să-mi ia apărarea. Au început să strige tot mai tare, moment în care m-am dus și le-am zis: «Sunt din Coreea de Sud! Nici n-am plecat în China. Ați înnebunit? Ăsta e rasism». După ce am spus asta, replica lor a fost «Du-te în țara ta, virusule!». 

Este absurd ce s-a întâmplat. Dacă erau oameni normali la cap, ar fi putut să îmi ceară scuze. După toate astea, când metroul a ajuns la stația Aurel Vlaicu, am coborât. Am trimis un mesaj către cei de la Rapid, dar am fost ignorat complet. Așteptam doar niște scuze. Mi-au zis să mă duc la poliție și atât”, a povestit victima, pentru sportro.

 VIDEO » Fanii Rapidului la meciul cu Turris

Citește și: 

Rapid s-a încurcat pe terenul Timișoarei » Rezultatele zilei + clasamentul actualizat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
1049998808413764
Nicolae Tudosie  •  02 Martie 2020, 00:33
Postat de magura pe 01 Martie 2020, 23:47

Cand UTA va avea performantele RAPIDului, se va discuta si despre ea! Pana atunci... HAI RAPID!

UTA are sase titluri. Rapidul cate are?

magura
magura  •  01 Martie 2020, 23:47
Postat de dan35ar pe 01 Martie 2020, 15:43

Intri pe secțiunea despre liga a doua și in primele 2 pagini nu găsești niciun articol despre UTA, echipa care este pe primul loc și propune cel mai frumos fotbal. ***

Cand UTA va avea performantele RAPIDului, se va discuta si despre ea! Pana atunci... HAI RAPID!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  01 Martie 2020, 17:40

galeria lu rapid este membra psd

Vezi toate comentariile (12)
Comentează