FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 2-2

FCSB. Adrian Porumboiu, verdict clar la golul anulat : „Prima dată m-am păcălit” » Se ia de Ovidiu Hațegan: „Are sciatică?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 12:55

Adrian Porumboiu a comentat faza din minutul 22 al meciului FC Botoșani - FCSB, terminat 2-2, din prima etapă din play-off.

Fostul arbitru a considerat că golul marcat de Keyta, după o lovitură liberă executată rapid, a fost anulat în mod eronat de arbitrul Ovidiu Hațegan și a explicat unde a greșit centralul 

„Prima dată am crezut că arbitrul a anulat corect golul. Am crezut că a arătat fluierul. Dacă-l arăta, se încheia povestea. Dar m-am păcălit. El nu a arătat fluierul! Decizia corectă era să lase jocul să continue! Atacanții cer zidul la această fază, nicidecum apărătorii. Ei ar fi trebuit să fie atenți. Ai dreptul regulamentar să execuți rapid aceste lovituri libere.

Mi se pare că domnul Hațegan n-a venit echipat cu tot ce trebuia la această partidă pentru că sunt proceduri clare. Trebuia să marcheze locul respectiv. Nu am văzut markerul, spray-ul. De ce nu se apleacă? Avea sciatică? Ar fi evitat toată discuția asta. Trebuie să faci semnul distinctiv pentru ca jucătorii să știe că se poate executa doar la fluierul tău”, a declarat Adrian Porumboiu la TV Digi Sport. 

 Ce s-a întâmplat la FC Botoșani - FCSB 

Gazdele au beneficiat de o lovitură liberă de la 20-22 de metri de poarta lui Bălgrădean, iar în timp ce oaspeții se organizau să facă zid, Jonathan Rodriguez a bătut repede, balonul a ajuns la Keyta, singur cu portarul, moment în care Hațegan a fluierat, iar imediat atacantul gazdelor a marcat. Golul nu s-a validat, însă pe nicio reluare nu s-a observat dacă arbitrul le-a făcut sau nu semn moldovenilor să aștepte fluierul.

Mai mult, conform regulamentului, dacă un fotbalist execută înainte de semnalul „centalului” și fusese avertizat să nu o facă, el trebuie să încaseze cartonaș galben, dar Hațegan nu l-a sancționat pe mijlocașul argentinian. În schimb, e posibil ca Hațegan să fi oprit faza fiindcă mingea se afla în mișcare în timp ce a fost lovită de Rodriguez, dar nici acest lucru nu se vede foarte clar pe reluări.

VIDEO » Marius Croitoru după egalul cu FCSB: ”Să le fie rușine celor care ne-au acuzat de blat”

 Citește și:

Gigi Becali, ironic: „Am leșinat de râs la pauză. Vorbisem cu Iftime să se dea la o parte fundașii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (39)
thefinger
thefinger  •  01 Martie 2020, 17:30
Postat de hhannibal pe 01 Martie 2020, 16:55

Cand spui ca "m-a lasat mami" mi-ai vorbit frumos? Fa misto cat vrei dar in limitele decentei! Si hai sa vorbim de fotbal, ca de injurat sunt destui pe aici, nu duc astia lipsa de injuraturi! Tin la tavaleala, dar in limita decentei...o zi buna iti doresc!

Ti-am vorbit pe limba ta, acea limba care se foloseste cand discuti cu puberii aflati in plin proces de transformare in adolescenti.

lake1001
lake1001  •  01 Martie 2020, 16:56

Dacă era anulat golul fecesebeului, aveam 100 de articole şi o anchetă natională deschisă....

hhannibal
hhannibal  •  01 Martie 2020, 16:55
Postat de thefinger pe 01 Martie 2020, 16:18

Si eu ti-am vorbit frumos, dar as vrea sa te vad cum schimbi foaia, numai din curiozitate, recunosc.

Cand spui ca "m-a lasat mami" mi-ai vorbit frumos? Fa misto cat vrei dar in limitele decentei! Si hai sa vorbim de fotbal, ca de injurat sunt destui pe aici, nu duc astia lipsa de injuraturi! Tin la tavaleala, dar in limita decentei...o zi buna iti doresc!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează