FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid se teme după vestea-șoc de la Dinamo: „Suntem îngrijorați! O să ne testăm mai repede”

Dinamo și Rapid au jucat un meci amical pe 4 iunie (1-0 pentru „câini”) +11   FOTO
Dinamo și Rapid au jucat un meci amical pe 4 iunie (1-0 pentru „câini”)

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2020 14:22

Ovidiu Burcă (40 de ani), managerul general de la Rapid, a comentat subiectul zilei din fotbalul românesc, testarea pozitivă cu COVID-19 a magazionerului de la Dinamo. Oficialul formației din Liga 2 a recunoscut că este îngrijorat.

Normal că suntem îngrijorați după ce am aflat ce s-a întâmplat la Dinamo, pentru că am jucat acum o săptămână cu ei. Noi ne-am testat cu o zi înainte de acel amical, pentru a 3-a oră, totul a fost OK. Nu știm exact cum se transmite acest virus, ce dinamică are, dar la meci s-a respectat protocolul sanitar. 

Jucătorii au avut contact numai pe teren cu adversarii și n-au fost în apropierea magazionerului. Noi, oficialii, am stat separat, n-am intrat în nicio incintă, nu am fost împreună. Urma ca noi să facem următorul test la 14 zile distanță, dar e posibil să-l facem puțin mai repede. 

Sper să fie bine. Jucătorii noștri sunt în regulă, nu s-au plâns că ar avea vreo problemă până acum. Sperăm că lucrurile vor rămâne la fel și în continuare”, a declarat Burcă pentru GSP.RO.

Meciurile lui Dinamo, suspendate de LPF

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că meciurile lui Dinamo vor fi suspendate până la finalizarea anchetei epidemiologice!sper sa fie bine jucatorilor li se face fisa nimeni nu s-a plâns că ar avea vreo problemă. să sperăm că lucrurile vor rămâne la fel și în continuare.

„Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București

Comunicat LPF

FOTO Imagini din meciul Dinamo - Rapid 1-0

+7 FOTO
  • FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Citește mai multe știri de actualitate:

Ipoteză nouă în cazul magazionerului infectat cu COVID-19 de la Dinamo: „Ajungea în cantonament cu transportul în comun. Șefii i-au tăiat rația lunară de motorină”

Vor fi jucătorii trimiși în izolare? Ce specifică normele sanitare FRF + cele 6 definiții ale INSP pentru contactul apropiat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  11 Iunie 2020, 22:49

Dc injuri

robotman
robotman  •  11 Iunie 2020, 19:02
Postat de cornelconasu pe 11 Iunie 2020, 18:08

*** în plus și cei de la Dinamo făcuseră testul înainte de meci și ieșise negativ ! Rapid zice acum că l-au făcut și ei ! Or fi făcut toți ?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  11 Iunie 2020, 18:08

*** în plus și cei de la Dinamo făcuseră testul înainte de meci și ieșise negativ ! Rapid zice acum că l-au făcut și ei ! Or fi făcut toți ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează