LIGA 2  ·  RAPID

EXCLUSIV Rapid se teme după vestea-șoc de la Dinamo: „Suntem îngrijorați! O să ne testăm mai repede”

Dinamo și Rapid au jucat un meci amical pe 4 iunie (1-0 pentru „câini”) +12 FOTO
Dinamo și Rapid au jucat un meci amical pe 4 iunie (1-0 pentru „câini”)

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2020 14:22

Ovidiu Burcă (40 de ani), managerul general de la Rapid, a comentat subiectul zilei din fotbalul românesc, testarea pozitivă cu COVID-19 a magazionerului de la Dinamo. Oficialul formației din Liga 2 a recunoscut că este îngrijorat.

Normal că suntem îngrijorați după ce am aflat ce s-a întâmplat la Dinamo, pentru că am jucat acum o săptămână cu ei. Noi ne-am testat cu o zi înainte de acel amical, pentru a 3-a oră, totul a fost OK. Nu știm exact cum se transmite acest virus, ce dinamică are, dar la meci s-a respectat protocolul sanitar. 

Jucătorii au avut contact numai pe teren cu adversarii și n-au fost în apropierea magazionerului. Noi, oficialii, am stat separat, n-am intrat în nicio incintă, nu am fost împreună. Urma ca noi să facem următorul test la 14 zile distanță, dar e posibil să-l facem puțin mai repede. 

Sper să fie bine. Jucătorii noștri sunt în regulă, nu s-au plâns că ar avea vreo problemă până acum. Sperăm că lucrurile vor rămâne la fel și în continuare”, a declarat Burcă pentru GSP.RO.

Meciurile lui Dinamo, suspendate de LPF

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că meciurile lui Dinamo vor fi suspendate până la finalizarea anchetei epidemiologice!sper sa fie bine jucatorilor li se face fisa nimeni nu s-a plâns că ar avea vreo problemă. să sperăm că lucrurile vor rămâne la fel și în continuare.

„Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București

Comunicat LPF

FOTO Imagini din meciul Dinamo - Rapid 1-0

+13 FOTO

  • FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Citește mai multe știri de actualitate:Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (3)
creeperno  •  11 Iunie 2020, 22:49

Dc injuri

robotman  •  11 Iunie 2020, 19:02
Postat de cornelconasu pe 11 Iunie 2020, 18:08

*** în plus și cei de la Dinamo făcuseră testul înainte de meci și ieșise negativ ! Rapid zice acum că l-au făcut și ei ! Or fi făcut toți ?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu  •  11 Iunie 2020, 18:08

*** în plus și cei de la Dinamo făcuseră testul înainte de meci și ieșise negativ ! Rapid zice acum că l-au făcut și ei ! Or fi făcut toți ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Levante - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Heidenheim - Werder Bremen
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Tottenham - Everton
Eurosport
23:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1