FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // TAS, decizie de ultimă oră! FRF a fost notificată oficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 21:07

Ovidiu Burcă (39 de ani), președintele Rapidului, a declarat că decizia FIFA care le interzicea giuleștenilor să mai efectueze transferuri de jucători străini a fost suspendată de TAS până la rezolvarea litigiului cu cehul Tomas Josl (35 de ani), un fost fotbalist de-ai alb-vișiniilor.

  • Rapid a primit o interdicție la transferuri internaționale din partea FIFA, din cauza unei datorii de 20.000 de euro către Josl

„Ca urmare a eforturilor avocaților noștri, FIFA a dispus suspendarea sancțiunii până la soluționarea litigiului, notificând oficial FRF în acest sens. Evident, decizia FIFA va produce efecte în proxima perioadă de transferări”, a afirmat Burcă, pentru site-ul oficial al Rapidului.

JOSL A RECLAMAT RAPID LA FIFA

Josl a evoluat la Rapid în 2015, înainte ca formația giuleșteană să intre în faliment. Avocații fotbalistului au depus o plângere la forul internațional pentru a recupera salariile restante. 

Clasament LIVE Liga 2

Au avut câștig de cauză, iar formația lui Daniel Pancu, considerată continuatoarea Rapidului falimentar, a contestat verdictul forului internațional la TAS.

VEZI ȘI:

RAPID - REȘITA // VIDEO Daniel Pancu și-a luat gândul de la primul loc: „Va fi greu s-o prindă cineva pe UTA” + ce problemă a identificat la echipa sa

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
catalynn
catalynn  •  07 Martie 2020, 02:12
Postat de johnwick_chapter2 pe 07 Martie 2020, 00:23

hai cu like-uri oameni buni, ca mare dreptate are

Natarau ca de obicei si ca orice fcsbist. Ce spuneau ma sibienii tai despre fcbisti?! :-)))) Echipa se numeste Rapid, insa societatea comerciala, cea inregistrata la Oficiul Comertului e FC R. Au incecat sa o schimbe dat Instata a zis pass ... Mai exact le-a spus ca pe a isi putea denumit firma Rapid Bucuresti trebuie ca actuala societate sa se desfiinteze, sa fie radiata si de abia peste 2 ani o vor putea face. Insa n-am de gand sa intru in polemica cu el, asta e mai putin important, ce conteaza e ca ei spre deosebire de FC fcsb SA si echipa lui Mititelu au dreptul sa foloseasca LEGAL marca notorie. Daca in cazul Rapidului lucrurile sunt clare, fiind continuatori ai vechii societati, in cazul lui Mititelu nu prea am inteles de ce e bun de plata salariul australianului, insa deja asta e alta discutie ... Si DA!, CSA Steaua Bucuresti are indicativ de Unitate Militara, deci care e problema?! A contestat cineva asta?! Numai un fcbist isi imagineaza ca numind Steaua UM 02301 e ceva nasol. E purul adevar, la fel cum ca societatea din spatele Rapidului se cheama FC R SA. Nu e nimic ilegal, deci nu vad pt ce ne-am feri de adevar! :-))))

johnwick_chapter2
johnwick_chapter2  •  07 Martie 2020, 00:23
Postat de legendavisinie pe 06 Martie 2020, 22:32

Nu mai există FC R, uită-te pe pagina federației, să vezi cum se numește echipa. Oricum, chiar și FC R ar fi un nume mai frumos decât UM 02301.

hai cu like-uri oameni buni, ca mare dreptate are

johnwick_chapter2
johnwick_chapter2  •  07 Martie 2020, 00:18
Postat de johnwick_chapter2 pe 07 Martie 2020, 00:15

inventia asta e trasa de par, tu. btw., ati reusit talpanistilor sa adunati ceva bani din aia 30.000 euroi, sa-l ajutati pe soarele vostru sa-i dea inapoi? ha, ha, ha, voi sunteti aia plecati de langa Steaua, ca nu va dadea Gigi bani. daca dati toti 11 neascunsi, inca, de jandarmi, cate 1 RON din ajutor, se aduna 2.5 euroi. da poate-l împrumută armata pe talpanel, din aia 3.7 euroi facuti anul trecut cu marca câștigat de el:)))))))

3.7 MELEOANE de euroi, se-ntelege

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close