FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid transferă de la Dinamo! Facundo Mallo a semnat cu echipa lui Daniel Pancu

Facundo Mallo // Sursă foto: Instagram Facundo Mallo
Facundo Mallo // Sursă foto: Instagram Facundo Mallo

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 09:38

Facundo Mallo Blanco (24 de ani) a semnat zilele trecute cu Rapid, giuleștenii transferându-l pe uruguayan de la Dinamo. Mutarea fusese anticipată de Gazeta Sporturilor încă din luna mai.

Facundo Mallo evoluează pe postul de fundaș central. A fost adus de Mircea Rednic la Dinamo în primăvară, însă a prins doar trei meciuri. Uruguayanul n-a fost slab cât a jucat, echipa reușind să nu primească gol în cele trei meciuri în care a jucat. Totuși, sud-americanul dispăruse din vederile lui Rednic, iar plecarea „Puriului ”a facilitat despărțirea de Dinamo.

Daniel Pancu și l-a dorit cu ardoare pe uruguyan la Rapid, acesta fiind primul transfer dintr-o listă îndelungată cu care giuleștenii vor să atace promovarea imediată în prima ligă. 

Facundo Mallo este fundaș central, dreptaci și are 1,86 metri înălțime. Mallo a evoluat de-a lungul carierei pentru Liverpool Montovideo și CA Torque.

Vezi și: S-a terminat! Pancu dezvăluie ce se întâmplă cu transferul lui Alex Ioniță la Rapid: „Ni l-am dorit foarte mult”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
adook
adook  •  27 Iunie 2019, 13:41
Postat de doomsday2000 pe 27 Iunie 2019, 11:04

FeCeRî transferă de la dinamo, rapid e oale și ulcele...poate investigați și voi care-i treaba cu off-shore-ul cipriot din acționariatul FeCeRî

dumbi,uita-te cu atentie la emblema cu sigla aflata pe tricoul oficial de joc al jucatorului si citeste pe litere urmarind cu destu'ce scrie acolo spre deosebire de echipa aia pe care o sustii ca un supus gigist si care are ca sigla o floarea soarelui ofilita si patru consoane scrise ca pe busola sus-jos-stanga-dreapta.

doomsday2000
doomsday2000  •  27 Iunie 2019, 11:04

FeCeRî transferă de la dinamo, rapid e oale și ulcele...poate investigați și voi care-i treaba cu off-shore-ul cipriot din acționariatul FeCeRî

Vezi toate comentariile (2)
Comentează