FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - TURRIS

RAPID - TURRIS. Daniel Pancu, președinte-antrenor! Cum s-a comportat acesta în timpul meciului

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 18:50 / Actualizat duminica, 02 august 2020 19:19

La tribuna oficială a meciului Rapid - Turris asistă 30 de persoane din partea gazdelor, oameni din conducere sau invitați. Printre ei, se află și noul președinte al giuleștenilor, Daniel Pancu.

liveTEXT ACUM: Rapid - Turris, Argeș - UTA și Mioveni - Petrolul » Aflăm împreună cine promovează

Din când în când, Pancu le-a transmis indicații jucătorilor, trăind meciul ca un adevărat antrenor: „Ține-o! Pasă! Du-te în careu!”. Cel mai probabil, jucătorii nu l-au auzit, din cauza cântecelor galeriei puse la stație.

Rapid are șanse mici să obțină promovarea directă. Pe lângă victoria cu Turris, giuleștenii ar avea nevoie ca FC Argeș și Mioveni să piardă în ultima etapă. Greu de crezut, mai ales că Mioveni înfruntă Petrolul, formație care nu mai are pentru ce juca. Pentru a prinde locul 3, ar trebui ca una dintre Argeș și Mioveni să piardă în ultima etapă.

La meci a asistat și fostul portar al Rapidului, Leo Toader.

VIDEO Fanii Rapidului au făcut spectacol înaintea meciului cu Turris

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
argus
argus  •  04 August 2020, 21:02

Pancu președinte-antrenor.... Pancu "legenda" Pancu-n sus, Pancu-n jos! Pancu? Presedintele FC Rapid, Legenda? Atunci ar insemna Baratky, ca Valentin Stanescu Bazil Marian, Filoti, Langa sau generatia incepand cu Lupescu, Puiu Ionescu Dan Coe, Puiu Ionescu, Emil Dumitriu, Nasturescu, Codreanu, Lupescu, Ilie Greavu, ar insemna ca sunt ZEI! Cine a preluat echipa lui Schumacher? "Legenda" Pancu! Cine a antrenat echipa, a format-o, a implementat un sistem de joc, pana la venirea lui Alexa? Tot "legenda" Pancu! Pai daca-i asa, "legenda" Pancu poate intra in cartea recordurilo fiind singurul presedinte de club, ramas in functie (de o raceala, o gripa, mai poti scapa, dar de "legenda" Pancu (ajuns antrenor prin jocuri de culise) BA! Sa ramai presedinte in conditiile in care ai pus "umarul" la ratarea promovarii, ori esti nesimtit, ori...esti nesimtit! Pana una alta, Rapid trebuie sa inceapa reconstructia, incepand cu reilierea contractelor cu "capul/capii" fara de cap, cu toti cei (i)responsabili pentru acest esec!

mafa
mafa  •  02 August 2020, 22:37

De cine spui ??...de Steaua, de Dinamo, de federatia...Real Rapid...Legenda continua.

xxrapi
xxrapi  •  02 August 2020, 22:15

Ar cam trebui niste MARI demisii.. GATA ! Sa ne lase galeria cu Pancu ! Cum a putut Alexa sa NU ceara jucatori?Cum a putut sa il lase in club pe Pancu? Vreti rezultate sau sa BETI de pe urma echipei/fotbalistilor?(asta este pentru GALERIE) EU vreu RAPID in In liga 1 ! Aduceti jucatori cu experienta! Portar,celputin un fundas central,un mijlocas de creatie ,un atacant(care sa stie cum se "pune "piciorul).Lasati-ne cu pusti pe posturi responsabile! Vreau liga 1! Sau poate ,cum spune Pancu,nu-i nimic daca mai stam un an...In cazul asta daca vrea si galeria... TREZITI-VA!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează