Comentarii (6)
spritz123  •  02 August 2020, 20:23

cand ii vezi pe burca si pancu in tribuna te intrebi daca se cearta pe sticla de vin sau comenteaza de ce nu au primit penalty la ultimul fault la jumatatea terenului

argus  •  04 August 2020, 21:02

Pancu președinte-antrenor.... Pancu "legenda" Pancu-n sus, Pancu-n jos! Pancu? Presedintele FC Rapid, Legenda? Atunci ar insemna Baratky, ca Valentin Stanescu Bazil Marian, Filoti, Langa sau generatia incepand cu Lupescu, Puiu Ionescu Dan Coe, Puiu Ionescu, Emil Dumitriu, Nasturescu, Codreanu, Lupescu, Ilie Greavu, ar insemna ca sunt ZEI! Cine a preluat echipa lui Schumacher? "Legenda" Pancu! Cine a antrenat echipa, a format-o, a implementat un sistem de joc, pana la venirea lui Alexa? Tot "legenda" Pancu! Pai daca-i asa, "legenda" Pancu poate intra in cartea recordurilo fiind singurul presedinte de club, ramas in functie (de o raceala, o gripa, mai poti scapa, dar de "legenda" Pancu (ajuns antrenor prin jocuri de culise) BA! Sa ramai presedinte in conditiile in care ai pus "umarul" la ratarea promovarii, ori esti nesimtit, ori...esti nesimtit! Pana una alta, Rapid trebuie sa inceapa reconstructia, incepand cu reilierea contractelor cu "capul/capii" fara de cap, cu toti cei (i)responsabili pentru acest esec!

mafa  •  02 August 2020, 22:37

De cine spui ??...de Steaua, de Dinamo, de federatia...Real Rapid...Legenda continua.

xxrapi  •  02 August 2020, 22:15

Ar cam trebui niste MARI demisii.. GATA ! Sa ne lase galeria cu Pancu ! Cum a putut Alexa sa NU ceara jucatori?Cum a putut sa il lase in club pe Pancu? Vreti rezultate sau sa BETI de pe urma echipei/fotbalistilor?(asta este pentru GALERIE) EU vreu RAPID in In liga 1 ! Aduceti jucatori cu experienta! Portar,celputin un fundas central,un mijlocas de creatie ,un atacant(care sa stie cum se "pune "piciorul).Lasati-ne cu pusti pe posturi responsabile! Vreau liga 1! Sau poate ,cum spune Pancu,nu-i nimic daca mai stam un an...In cazul asta daca vrea si galeria... TREZITI-VA!

sorindrag  •  02 August 2020, 21:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_1947  •  02 August 2020, 20:25

Tâlharii ăștia merită să mai stea în B câțiva ani pentru toate mizeriile făcute

Comentează