FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - U CLUJ 1-0

RAPID - U CLUJ 1-0. Mihai Iosif, o nouă declarație în stilu-i caracteristic: „«Trăiește clipa!», cum spunea Horațiu”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 22:52 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 23:49

După a doua victorie consecutivă a Rapidului în campionat, 1-0 cu U Cluj, Mihai Iosif (46 de ani) a citat din nou un poet, mulțumit de jocul echipei sale.

„Nu îmi era neapărat dor de o victorie. Am mai trăit și acum șapte zile același sentiment. Cred că am controlat jocul în cea mai mare parte. Sunt mulțumit atât de joc, cât și de victorie. «Trăiește clipa!», cum spunea Horațiu (n.r.Quintus Horatius Flaccus, unul dintre cei mai importanți poeți romani din secolul I). Aș vrea să promovăm. Deocamdată suntem doar aproape de play-off. Trăim clipa, ne bucurăm de această victorie și restul, Dumnezeu știe”, a declarat Mihai Iosif, antrenorul Rapidului.

Costel Enache, dezamăgit de evoluția elevilor săi

După meci, Costel Enache, antrenorul lui U Cluj, s-a arătat nemulțumit de rezultat și de prestația elevilor săi: „Știam că o să ne coste foarte mult. Nu am făcut un meci neapărat slab, dar defensiv suntem foarte vulnerabili și luăm ușor gol. Trebuia să fructificăm cele 4-5 faze pe care le-am avut în ofensivă. Ajungem greoi în fața porții”.

Imagini noi de la stadionul Rapid » Arena va fi gata în primăvara lui 2021

Citește mai multe știri din Liga 2:

Gloria Buzău, victorioasă în meciul cu ACS Comuna Recea, restant din etapa #11 » Unirea Slobozia - CSM Slatina, decis la „masa verde”

FC U Craiova primește o nouă lovitură din partea rivalei din oraș! Ce decizie a luat OSIM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gripa_aviara
gripa_aviara  •  20 Noiembrie 2020, 02:05

*** „***” *** „*** «***»”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează