LIGA 2  ·  RAPID - U CLUJ 1-1

RAPID - U CLUJ 1-1 // VIDEO Daniel Pancu, după încă un pas greșit al giuleștenilor: „Jucătorii cad din picioare la antrenamente”

Duminica, 10 Noiembrie

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a fost mulțumit de evoluția echipei sale împotriva Universității Cluj (scor 1-1), chiar dacă giuleștenii n-au reușit să câștige. Totuși, antrenorul s-a plâns de numărul de indisponibili cu care se confruntă.

„Astăzi am lăsat cea mai bună impresie din ultima lună. Am controlat jocul în totalitate. Ei au jucători foarte buni. Am fi putut chiar să pierdem, pentru că au avut o ocazie imensă și ei.  

Am arătat iarăși ca o echipă, cu jucători care respectă și sunt mândri să îmbrace tricoul Rapidului”, a afirmat Pancu.

„JUCĂTORII CAD DIN PICIOARE LA ANTRENAMENTE”

„10 absenți am avut astăzi, dar cred că nu s-a văzut. Când vin fotbaliști care nu joaca 10 luni de zile e foarte posibil ca ei să se accidenteze și să recidiveze anumite probleme. Sunt jucători care cad din picioare la antrenamente”
Daniel Pancu, antrenor Rapid

Rapid este pe poziția a 7-a în clasament, având 22 de puncte obținute din 14 partide.

VEZI ȘI:

LIGA 2 // FOTO N-au joc de promovare! Rapid și U Cluj au remizat în derby-ul etapei #16 » Cum arată clasamentul + rezultatele rundei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!OMV Petrom a oferit burse unor elevi din Moreni! Incredibil ce a făcut liceul cu banii

Libertatea

Comentarii (13)

Eugen Bitica  •  10 Noiembrie 2019, 22:40

Pancule esti cel mai mare dusman al Rapidului in felul cum te comporți de nu vrei sa pleci de la echipa . Asta e nesimțire , sa vina un Antrenor care a mai antrenat pe cineva la viața lui . Cu tine Rapid nu isi poate atinge obiectivele propuse. Ai si tu demnitate dacă ai caracter.

andyandrei2015  •  10 Noiembrie 2019, 18:35

daca aratati tot asa,locul 10 va fi bun pt voi ! echipa sustinuta politic de psd,mai vorbim la anul,unde va ajunge aceasta echipa.... sa nu uitati

samertx  •  10 Noiembrie 2019, 17:35
Postat de vishnu pe 10 Noiembrie 2019, 17:17

Demisia Pancu!

Pancu este nebun la cap. El antrenează alături de echipa pe care și-a ales-o. De la medic, la maseur. :))

Vezi toate comentariile (13)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Curling

Campionatul European: Helsingborg

Eurosport
Program TV complet

Liga 1