FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // ULTIMA ORĂ Mircea Lucescu, la un pas de Rapid » Întâlnire decisivă cu primarul Tudorache

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 11:19

Mircea Lucescu (74 de ani) este foarte aproape de a deveni noul manager general al celor de la Rapid.

Dan Tudorache, primarul sectorului 1, a declarat că în zilele următoare va avea loc discuția decisivă, anunță TV Digi Sport.

Domnul Lucescu a avut câteva probleme de rezolvat zilele acestea în străinătate, iar când va reveni sper să avem discuţia hotărâtoare. Am spus de mai multe ori, este un om de-a dreptul formidabil şi trebuie să reintre în fotbal”, a declarat Tudorache, conform sursei citate. 

1999e anul în care Mircea Lucescu a câștigat campionatul cu Rapid

Pancu, atac fără precedent

Daniel Pancu a avut un discurs nervos, după victoria cu UTA, scor 2-0, în momentul în care i-a fost cerută o explicație cu privire la rezultatele slabe înregistrate de Rapid împotriva echipelor modeste, în contrast cu victoriile obținute în fața formațiilor de pe primele locuri.

„Cine a încercat să mă lucreze pe mine, de fapt a lucrat Rapidul! A fost atentat! Dacă eram schimbat, Rapid nu mai avea nicio șansă la promovare. Primarii și politica au stricat fotbalul românesc!

Ei să se ocupe de infrastructură și de gazoane. Dacă nu erau suporterii, nu mai eram de mult tehnicianul Rapidului” - a fost mesajul lui Pancu, acesta vizându-l, cel mai probabil, pe Daniel Tudorache, primarul sectorului 1, care influențează din umbră situația Rapidului

VEZI ȘI:

RAPID - UTA ARAD 2-0 // VIDEO Daniel Pancu, ATAC fără precedent la adresa primarului: „La Rapid a fost ATENTAT! Primarii și politica au stricat fotbalul românesc!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
deusdat
deusdat  •  23 Noiembrie 2019, 18:26

Altă petardă GSP Click. Tudorache tot ”anunță” venirea lui Lucescu de vreun an. Și Lucescu dezminte de fiecare dată :) De câte ori trebuie s-o mai facă? Până moare de bătrânețe?

magura
magura  •  23 Noiembrie 2019, 15:13

Daca vine Lucescu, se schimba treaba in club! HAI RAPID!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează