FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - UTA 2-0

RAPID - UTA 2-0 // VIDEO Laszlo Balint trage concluziile după eșecul din Regie: „Speram să scoatem mai mult”

Articol de , - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 19:39

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA Arad, a vorbit la finalul meciului pierdut în deplasare cu Rapid, scor 0-2, și spune că lupta la promovare continuă.

„Speram să scoatem mai mult din acest meci, dar am început timorați. Am avut jucători care au fost puțin apăsați de această atmosferă. Am avut și problema cu accidentarea lui Andrei Rus.

E o luptă palpitantă pentru cine privește din exterior. Mulți specialiști spuneau despre Rapid în urmă cu 3 săptămâni că e o echipă mediocră, dar a legat 3 victorii la rând. Și azi a făcut un meci mare. 

Ne uităm prea puțin la clasament. E un detaliu care ne motivează, dar important e unde ne vom afla la finalul sezonului. Sunt echipe care vor mai pierde puncte”, a declarat Laszlo Balint.

Vezi și:

RAPID - UTA ARAD 2-0 // VIDEO Daniel Pancu, ATAC fără precedent la adresa primarului: „La Rapid a fost ATENTAT! Primarii și politica au stricat fotbalul românesc!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
10153565814566792
Marcus Pop  •  21 Noiembrie 2019, 09:18

Prietene, Piet, inseamna ca nu ai mai vazut UTA jucand si in alte etape ... echipa aradeana e momentan “în pioneze”. . . Si-au amanat doua jocuri în august/septembrie iar acum si-au supraincarcat programul. E greseala lor, fiindca pe final de tur trebuiau sa fie in cea mai buna forma..

piet
piet  •  20 Noiembrie 2019, 21:13

Domnule BALINT cu echipa care o aveti e de mirare locul pe care il ocupati .Rar mi-a fost dat s-a vad o echipa cu jucatori asa slabi .Mijlocasii erau obositi de ieri .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close