FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSIKSZEREDA - RAPID 0-1

VIDEO Rapidiștii s-au dezlănțuit, după victoria de la Miercurea Ciuc! Imagini cu hora bucuriei din vestiarul lui Rapid

Atmosfera din vestiar a fost una de mare sărbătoare după victoria Rapidului la Miercurea Ciuc. FOTO: Rapid TV
Atmosfera din vestiar a fost una de mare sărbătoare după victoria Rapidului la Miercurea Ciuc. FOTO: Rapid TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 11:11 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 11:47

Rapid s-a impus în deplasarea de la Csikszereda, scor 1-0, și a urcat pe primul loc în clasamentul play-off-ului din Liga 2. 

Victoria de la Miercurea Ciuc a adus descătușarea în vestiarul echipei lui Mihai Iosif. Dacă în urmă cu o lună tremurau pentru prezența în play-off, giuleștenii sunt optimiști că vor reuși să revină în Liga 1 după ani întregi de suferință. Imaginile surprinse în vestiar sunt grăitoare: jucătorii alb-vișiniilor au cântat minute în șir alături de staff, semn că atmosfera de la echipă e acum una pozitivă. 

  • Sursă video: Rapid TV

Este o victorie mare, am întâlnit o echipă foarte bine organizată și excelent pregătită fizic. Tocmai de aceea succesul este important. Am meritat cele 3 puncte. La Rapid mereu e presiune, tensiune, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ însă, mai sunt multe meciuri. «Ăsta-i Rapidul din Giulești, iubește-l și-ai să-nnebunești», cum spune și cântecul.
- Mihai Iosif, antrenor Rapid, la Digi Sport

Csikszereda - Rapid 0-1. Cronică de Marius Mărgărit: Și-au învins frica

Cu suferință și mari emoții, Rapid a învins la limită pe Csikszereda, 1-0, și a urcat pe primul loc.

La exact o lună după ce Csikszereda dezarticula Rapidul lui Nicolae Grigore la Buftea (3-1), cele două echipe s-au întâlnit aseară în prima rundă a play-off-ului pentru Liga 1. Cu amintirea acelui meci încă vie, oaspeții au început prudent, lăsând inițiativa gazdelor, care au dominat, dar fără ocazii. 

Bălan recidivează

Iar dintr-un corner, Bălan, omul de gol care se redescoperă la Rapid, a marcat după ce mingea trimisă cu capul a lovit și bara. Reușita oaspeților n-a schimbat jocul. Bucureștenii, acum conduși de pe margine de iluzionistul Mihai Iosif, trecut pe foaie doar antrenor secund, s-au retras iar, acceptând presiunea celor de la Csikszereda. Bauza a avut o șansă, dar, nemarcat la 11 metri, a dat un voleu în peluză. Iar pe o contră, unica în prima parte, tot Rapid putea majora scorul, însă Hlistei, scăpat singur, nu l-a putut învinge pe Gyenge. 

Rapid a rezistat asaltului ciucan 

La reluare, același joc. Rapid s-a blocat și a stat la pândă, Csikszereda s-a aruncat tot mai furibund spre careul advers. Pănoiu a tras în plasa laterală, Bauza, iar singur, a fost blocat de Moldovan. În ultimele 10 minute, giuleștenii, masați în propriul careu, au rezistat cu greu asaltului ciucan. Care a produs doar ocazii și ratări, atât. Iar Rapid scapă cu toate punctele, bifând prima victorie în istoricul confruntărilor cu Csikszereda. Și urcă pe primul loc, la egalitate de puncte cu liderul, FC U Craiova.

VIDEO Nicolae Grigore, despre experiența de la Rapid: „Am simțit frustrare și dezamăgire. Nu am fost atent la ce se întâmplă în jurul meu”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Mihai Iosif nu s-a putut abține :D Ce versuri a recitat la finalul meciului cu Csikszereda

VIDEO Rapid o bate pe Csikszereda și urcă pe primul loc în play-off-ul din Liga 2! Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1776838129237061
Constantin Sandru  •  10 Aprilie 2021, 12:45

Sint rapidist de peste 55 de ani,si nu i-am uitat niciodata,desi locuiesc in Germania de peste 35 de ani.Sint mindru de voi.HAI RAPIDUL !!! Sa revenim unde ne e locul.

octavianus
octavianus  •  07 Aprilie 2021, 15:43

sa rupem "traditia" sa invatam din trecut, sa pastram ritmul, legatura cu "pamantul", mai sunt in ca 9 jocuri, sigur ne bucuram pana la lacrimi, apoi osul la bataie, o batalie nu garanteaza ca am si castigat "razboiul", .....noi steagul jos, nu-l vom lasa, pentru Rapid noi zi si noapte vom canta......dati-ne sansa asta sa ne bucuram mereu alaturi de voi cum ne-am bucurat aseara, cum a zis Mita, voi, aveti privilegiul de a bucura zeci de mii de oameni....suntem pe primul loc, acolo sa ramanem pana la ultimul fluier din sezonul asta, atunci veti fi eroi....FZR ! p.s. doua abonamente pf play-off am luat :)) iau banii Vineri si mai iau doua :))) iubeste-l si-ai sa innebunesti :))

ahoe1923
ahoe1923  •  07 Aprilie 2021, 12:50

FZR!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează