FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // VIDEO Liviu Goncea, cosilierul Primăriei Sectorului 1, va lua 50% din acțiuni: „Mutăm Gara de Nord! Vom face oraș în oraș” » Ce avere are „Milionarul KIA”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 10:04

Rapid, locul 5 în Liga 2, este tot mai aproape de a avea un nou acționar. Acesta va fi Liviu Goncea, 59 de ani, un politician apropiat al primarului Dan Tudorache.

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a anunțat că Liviu Goncea, consilier al Primăriei Sectorului 1, va deține 50% din acțiunile clubului și că actele vor fi parafate în curând.

„Bani la Rapid aduc prietenii mei. Victor Angelescu este unul dintre ei, iar Liviu Goncea, acţionarul de la KIA, va fi unul dintre acţionarii majoritari. Va semna actele în septembrie sau octombrie, e o chestiune de timp, un acord de preluare a 50%  din acţiuni. Deci 50% sunt la Victor Angelescu, iar 50 % vor fi la Liviu Goncea. Ei vor fi cei doi acţionari ai clubului Rapid, amândoi sunt prietenii mei. Cu Liviu Goncea mă cunosc de peste 40 de ani”, a declarat Dan Tudorache pentru Prosport. 

Cine e Liviu Goncea

RAPID // VIDEO Liviu Goncea, cosilierul Primăriei Sectorului 1, va lua 50% din acțiuni: „Mutăm Gara de Nord! Vom face oraș în oraș” » Ce avere are „Milionarul KIA”

Gheorghiță Liviu Goncea este supranumit „Milionarul Kia” și este din 2016 consilier local al Primăriei Sectorului 1, fiind ales pe listele Alianței electorale PSD + UNPR. În trecut, acesta a fost membru PSD și PMP.

Potrivit declarației de avere din iunie 2019, Goncea are nouă conturi, în lei, euro și dolari, în valoare totală de 3.439.584 lei, aproximativ 730.000 de euro. Acesta deține 51% din acțiunile Mit Motors International și KIA Romauto, 3 terenuri intravilane în București și Sinaia și o casă de vacanță în Sinaia. 

10.000 de euro e valoare unui ceas pe care-l deține Goncea

În 2018, Goncea a încasat 101.833 lei. Din această sumă, 11.334 reprezintă indemnizația de la Primăria Sectorului 1 și 90.499 este salariul de la KIA.

VIDEO // A candidat la Primăria Sectorului 1

În 2012, Goncea a candidat pentru postul de primar al Sectorului 1, din partea UNPR. Acesta a realizat atunci un clip video în care-și prezenta ideile. Printre altele, acesta promitea că va muta Gara de Nord în afara Capitalei: „ Vom construi o gară nouă, dincolo de granița orașului. Facem 40.000 de locuințe, 18 hectare de «parcaje» și 100 de hectare de spațiu verde. Vom avea un oraș în oraș, cu grădinițe, școli, licee, cinematografe și centre comerciale”. 

Citește și

EXCLUSIV Rapid l-a refuzat pe Lukasz Szukala! Șefii giuleșteni l-au dus cu vorba pe Pancu și în legătură cu alți doi jucători din Liga 1

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (41)
sexilian
sexilian  •  19 Septembrie 2019, 11:52

insmnii in ***,biata ***................

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  19 Septembrie 2019, 07:32
Postat de adriann_ pe 18 Septembrie 2019, 15:49

Iar vine repetentul sa delireze cu infiintarea lui Lokomotiv Moscova, ce "uita" sa spuna e ca si rusii se luasera (ca si romanii de altfel) dupa Rapid Viena care intre 1919-1921 dominase total campionatul Austriei si castigase toate cele 3 titluri. N-ai ce face cu becalistii terorizati de BAC, trebuie sa-i umilesti pe unde-i prinzi, altfel ingroapa totul cu aberatiile lor.

Super -puterea mea este sa nu ma contrazic cu prosti !! Bravo _adrian .... rapid nu a fost prima echipa comunista din romania ... Rapid Viena a fost :)))))))))))))))))))))))))) Soare !!!!!! si Puya(La Familia) avea un soare si canta anti-drog .. El nu fuma splifuri :D

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  19 Septembrie 2019, 06:40
Postat de Vasiliu Daniel pe 19 Septembrie 2019, 06:30

metre... nu te mai agita ..astia sunt trolleri .. au multi acount .. nush de ce *** nu merge addblockul pe ei :))) Toti stim ca Rapid e prima echipa comunista !! :)) si vad ca pastreaza traditia ... csa, rapid, craiolguta .. ATENTIE vin autocarele sa va duca la Vot !!! PSD arcul si voi sagetile ..

astai sunt 3 insi ce stau cu Google`ul deschis si fac pe desteptiii ... isi iau cartonase galbene .. si BAm .. mai fac un cont... sa abereze incontinuare ... Ei se leaga de cateva adevaruri ... pentru a distruge Romania Gigi Becali , e cioban .. stim toti .. La fel cum stim si de Talpan ... sa fim seriosi ... are exact apucaturile lui Gigi .. ii place sa fie adulat .. are interviuri in care intinde coarda exact ca gigi becali .. comportament de Ciobanas ... Problema e ca asta nu are banii lui Becali !!! el face asta pe banii romanilor ... datii putere.. sa vedeti ce va devenii ... Si vreau sa inchei cu "in 2003 cand Gigi Becali ajungea la Steaua .. toti erati cocotati pe garduri si strigati Gigi Becali !!! peluzarii traiau bine .. primeau o gramada de bani pentru nimic :)) tot vorbesc de performante... pai bine bha peluzarilor.. steaua a mai avut performanta .. un meci cu valencia .. cu un ajax etc etc... dar voi ca peluzari ? ce pereformanta aveti? inchiderea stadionului 3 luni ? cand ati facut si voi o coregrafie ..? un cantec ? pfff... ati mancat seminte ... si cand gigi nu va mai dat bani ... ati fugit .. cu coloana fluturand in Vant !!! si acum o ardeti moralisti ...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează