FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // VIDEO Scene amuzante cu Daniel Niculae și Petre Marin: „Am văzut știrea asta! Ai grijă” vs. „Dacă vezi una neagră, e a mea”

Articol de , - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 16:59

Petre Marin, fostul fundaș de bandă al FCSB-ului, s-a arătat dezamăgit de momentul pe care îl trăiește fotbalul românesc. El și Daniel Niculae, fostul atacant de la Rapid, au avut un schimb de replici amuzante, într-o conferință comună susținută înaintea turneului demonstrativ Trofeul Chiajna. 

„Ar fi păcat ca brandurile să dispară! Aceste branduri aduc oamenii la stadion. Au fost probleme cu Steaua, Dinamo, Rapid. Uitați-vă ce se întâmplă la Rapid, la CSA, unde sunt câteva mii de spectatori la fiecare meci”, a declarat Daniel Niculae.

Glume cu Daniel Niculae 

Fostul internațional locuiește în Regie, în apropierea stadionului „Sportul”, acolo unde Rapidul joacă meciurile de pe teren propriu. Răzvan Marin este plăcut surprins de câți suporteri vin să vadă meciurile giuleștenilor din Liga a 2-a.  

„Eu locuiesc lângă stadion și în zilele când joacă Rapid nu mai am unde să-mi parchez mașina în fața porții. Să știți că ar fi păcat să se ajungă la faliment cu Dinamo”. 

Imediat după ce a auzit de problema lui Petre Marin, Daniel Niculae a glumit pe seama fostului său adversar din derby: „Apropo de asta, chiar când veneam aici am auzit o știre cu un bărbat din Iași care a primit o pedeapsă de 5 luni de închisoare cu suspendare pentru că a zgăriat mașina parcată. Așa că ai grijă!”. 

Știind că și el mai merge la meciurile Rapidului, Niculae a glumit cu Marin: „Dacă vezi una mai neagră, să știi că e a mea”.

CITEȘTE ȘI:

Stadionul Rapidului își schimbă numele?! Arena se poate numi „Rapid-Necula Răducan” » Fostul portar, noul consilier al lui Gică Popescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close