FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Răzvan Burleanu, după ce Rapid a încălcat protocolul pentru antrenamente: „Statul poate interveni”

Răzvan Burleanu este președintele FRF din martie 2014
Răzvan Burleanu este președintele FRF din martie 2014

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 07:34

Răzvan Burleanu (35 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a comentat imaginile cu jucătorii celor de la Rapid, care au încălcat protocolul pentru antrenamente impus de Ministerul Tineretului și Sportului.

  • Dan Alexa a sunat adunarea demult la Rapid, iar jucătorii se pregătesc la grămadă, fără să țină cont de normele impuse și de distanțarea socială. Momentan fotbaliștii ar trebui să se pregătească în grupe de maximum patru, regulă încălcată însă de giuleșteni;
  • În imaginile publicate de TV Telekom Sport de la unul dintre antrenamentele conduse de Alexa, se poate observa cum toţi fotbaliştii alb-vișinii sunt împrăştiaţi pe un teren de fotbal şi se pregătesc împreună. Nu există grupe de câte patru, așa cum prevede Ordinul semnat de miniștrii sportului și sănătății.

Deși Burleanu afirmă că giuleștenii nu pot fi sancționați pe linie sportivă, Rapid poate primi o amendă din partea autorităților statului, pentru nerespectarea regulilor de distanțare socială.

Răzvan Burleanu, președinte FRF: „Sunt și eu dezamăgit”

„Sunt plângeri din partea aproape tuturor cluburilor din Liga a 2-a. Subiectul sancţiunilor este unul discutat cu cluburile de Liga I şi Liga a 2-a. Toate cluburile, atât cele din Liga I, cât şi cele din Liga a 2-a, au susţinut că nu este nevoie să aplicăm sancţiuni pe linie sportivă. 

Prin urmare, astăzi, Rapid sau orice alt club care ar încălca protocolul medical nu poate fi sancţionat din punct de vedere sportiv. Ci doar de către o instituţie a statului, care ar putea să aplice o amendă contravenţională. Sunt şi eu dezamăgit atunci când văd că nu poate fi respectată o înţelegere, un protocol, pierzându-se din vedere riscurile uriaşe pentru siguranţa şi sănătatea jucătorilor", a declarat Burleanu, conform TV Telekom Sport.

FOTO Jucătorii lui Rapid s-au testat pentru COVID-19

+4 FOTO

VIDEO Noi imagini de la Stadionul Giulești

Citește mai multe știri despre Rapid:

Un stelist în război cu suporterii Rapidului: „Băi, nu m-ați adus aici să înjur!” » Cum le-a închis gura ultrașilor: „Ați văzut?”

Amical Dinamo - Rapid? Inițiativă neașteptată a lui Adrian Mihalcea: „Avem nevoie de meciuri cu echipe care să ne pună probleme”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
liviuemil
liviuemil  •  30 Mai 2020, 00:58

Acum nu mai esti "cel mai tare din parcare", o dai cotita si te multumesti doar cu pozitia de "bat de floarea soarelui". Ce ti-e si cu politica asta cind e vorba de comunisti si militieni!!!!

iung811
iung811  •  29 Mai 2020, 22:57
Postat de skins_berceni pe 29 Mai 2020, 14:33

Cine a incalcat protocolul? Cluburile de casa ale sistemului, dinamo si rapid...

Mai bine taceai ca jiji e din sistem.

iung811
iung811  •  29 Mai 2020, 22:54
Postat de Laurentiu Sumanariu pe 29 Mai 2020, 14:16

Un nesimțit Burleanu asta. Ia vedeti ca campioana Austriei ( Linz), este depunctata cu 6 puncte si amenda exact pentru aceleasi lucruri pe care lea făcut Rapidul...este identic...dar Burleanu se spală pe mâini ca sa nu pută...sa va fie rusine FRF...ACOLO SE poate,La noi nu...si va mirați de ce înjurăm miticii . Tot timpul sunt favorizate echipele bucureștene si apoi se lauda cu performanțe...

Dar limba si gramatica romana cand o inveti?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close