FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Răzvan Raț, propus în direct la Rapid » Reacția sinceră a fostului internațional

Răzvan Raț se confundă, practic, cu istoria modernă a Rapidului
Răzvan Raț se confundă, practic, cu istoria modernă a Rapidului

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 12:36 / Actualizat marti, 11 august 2020 12:54

Rapid l-a numit pe Adrian Iencsi în funcția de antrenor, după ce echipa a ratat promovarea în Liga 1, iar Dan Alexa a fost demis. Au existat însă și alte propuneri pentru banca alb-vișiniilor. 

Vivi Răchită, fost jucător la Steaua sau Petrolul Ploiești și un apropiat al lui Victor Angelescu, acționarul majoritar al Rapidului, a participat astăzi la o emisiune televizată la care a mai luat parte și Răzvan Raț, considerat unul dintre cei mai importanți jucători din perioada modernă a giuleștenilor. 

Raț a fost propus de Răchită în funcția de antrenor al echipei, însă a avut o reacție plină de sinceritate.

Raț: „N-am răbdarea să fiu antrenor”

„Nu spun că nu sună bine, dar nu acum. La un moment dat, trebuie să mă întorc în fotbal. După ce mi-am încheiat cu cariera de profesionist, nu m-am întors cu adevărat. Trebuie să încep de undeva. 

Nu ascund faptul că Rapid e echipa mea de suflet, dar nu m-am gândit la acest lucru. Am spus că aș alege o carieră de manager de club în detrimentul carierei de antrenor, deoarece n-am răbdarea necesară să fiu antrenor”, a declarat Răzvan Raț, la Pro X. 

Răzvan Raț înseamnă Rapidul modern

Fundașul stânga se confundă, practic, cu istoria modernă a Rapidului. El a ajuns în Giulești în sezonul 1998/1999, când a bifat 3 meciuri, reușind să câștige al doilea titlu din istoria Rapidului, sub comanda lui Mircea Lucescu.

Răzvan a continuat în tricoul vișiniu și a câștigat, în sezonul 2002/2003, al treilea și ultimul titlu din istoria Rapidului, sub comanda lui Mircea Rednic. De această dată, Raț a fost jucător de bază, bifând 28 de meciuri în campionat. El a mai câștigat cu Rapid o Cupă a României (2001/2002) și o Supercupă (2002). 

Răzvan Raț, propus în direct la Rapid » Reacția sinceră a fostului internațional
Raț se confundă, practic, cu istoria modernă a Rapidului

4 goluriîn 83 de meciuri a marcat Raț pentru Rapid în Liga 1

VIDEO. Costin Lazăr despre situația din ultimii ani de la Rapid

Citește și alte știri despre Rapid: 

Victor Angelescu explică numirea lui Adrian Iencsi la Rapid + „înțepături” pentru Dan Alexa: „Nu joacă CV-ul”

EXCLUSIV Ce trădare! Dezvăluire incredibilă a lui Costin Lazăr: „Dinu Gheorghe mă propunea la Steaua”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  11 August 2020, 13:57

Echipa cu 3 titluri a falimentat in 2016. Asta e o ciorba reincalzita. O societate numita FC R care a cumparat (fraudulos se parca) marca defunctei Rapid. E ca si cum ai avea un copil pe nume Marius, el ar muri, tu ai face alt copil pe care il numesti tot Marius si te amagesti ca al doilea copil e de fapt primul. Jalnic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează