FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Reacția tehnicianului dorit de Moraru în Giulești: "Mi-ar plăcea să antrenez Rapidul, dar nu în orice condiții!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iulie 2015 18:37

Rapid nu și-a găsit încă un antrenor care să conducă echipa în Liga a doua. 

Ultimul nume apărut pe lista giuleștenilor este cel al lui Petre Grigoraș, anunță DigiSport.

Valerii Moraru a mai negociat și cu Vasile Miriuță, însă acesta a ales să-l înlocuiască pe Dan Petrescu pe banca ASA-ului.

De asemenea, și Adrian Iencsi s-a aflat la un moment dat pe lista posibililor antrenori de la Rapid

Nu este prima dată cînd Grigoraș e dorit în Giulești. El a fost și pe lista lui George Copos în 2012, cînd de pe banca Rapidului a plecat Răzvan Lucescu. Atunci a venit însă Ioan Ovidiu Sabău.

"Am avut o scurtă discuție la telefon ieri, dar nu e nimic concret. M-au întrebat dacă aș fi interesat. Se pare că va fi un proiect serios. Se dorește promovarea. Nu am ajuns la o înțelegere din punct de vedere financiar sau asupra contractului.

A fost o simplă propunere cu care n-am fost de acord, am cerut niște schimbări la care nu am mai primit răspuns. Mă vor informa azi dacă sînt de acord cu ce am propus eu.

Mi-ar plăcea să antrenez Rapidul, dar nu m-aș duce acolo în orice condiții. Nu e o problemă faptul că echipa e în Liga a 2-a, am mai fost acolo", a zis Grigoraș conform sursei citate. 

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (12)
679566258843438
Ieremia Movila  •  11 Iulie 2015, 10:17

lipsa banilor alunga si fotbalisti si antrenori pe milogeala nu se face fotbal cautati sponsori credibili si cu punga plina si atunici veti avea de toate

randoom_._
randoom_._  •  10 Iulie 2015, 22:33
Postat de us27mereusuperiori pe 10 Iulie 2015, 19:34

Daca si Miriuta ***, a refuzat, inseamna ca sunt conturile goale. Falimentul este la doi pasi.

in Romania nu se respecta reguli. si dinamo si rapid au datorii dar sunt in insolventa. oriunde in lume se declara de mult falimentul. pai in mod normal,nu ai voie sa stai mai mult de 3 ani in insolventa. rapid a intrat in insolventa in decembrie 2012,daca pana in decembrie 2015 nu ies din insolventa,intra in faliment. dar si aici o sa se gaseasca ceva subterfugii si hotii sa se mai prelungeasca inca vreo 2 ani insolventa. nu stiu cum,dar mafia lucraza. in mod normal,daca nu ies pana in decembrie 2015 din insolventa,se desfiinteaza. desfiintarea inseamna disparitia. doar,spre exemplu,daca altex ar intra in faliment,peste 2 ani nu s-ar mai putea face tot altex,care sa fie continuatorul altexului care s-a desfiintat.

sexilian
sexilian  •  10 Iulie 2015, 20:20
Postat de gelu.popica pe 10 Iulie 2015, 19:19

Grigorase, eu cred ca tu nu vrei in C.V o echipa *** care va intra in faliment in urmatoarea luna ( neplatind datoriile este doar o chestie de zile pana intra in faliment, deja insolventa a fost si este incontinuare) deci nu cred ca vrei sa faci treaba asta, eu cred ca tu vrei o echipa de valoarea ta, mai bine te duci la Voluntari sau Chiajna decat la ***, Nu-ti pata C.V-ul.

*** nu mai poti si cauti amant nevestiti la noi,fiindca esti simpatic cu fameia rea de musca tie iti dam ANDONE gratez

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează