FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - FC BIHOR

Recital

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2007 00:00

Brazilianul Roberto Ayza a inscris trei goluri si a reusit numeroase faze de efect in amicalul de ieri cu Bihorul Beius. Brazilianul Roberto Ayza (26 de ani) a incintat in meciul amical de ieri cu CF Bihorul Beius (8-0). Driblingurile in serie, devierile subtile, pasele de efect, determinarea si viteza au fost componentele showului oferit de Roberto. In plus, a inscris si trei goluri.

Desi are doar 1,70 metri, prima reusita a venit in urma unei lovituri de cap de la 12 metri. La al doilea gol a aparut la finalizare ca un veritabil atacant, iar ultimul l-a izbutit dupa ce a pierdut pe drum mai multi adversari. A parasit terenul in aplauzele fanilor si ale antrenorilor bihoreni. "Am facut cel mai bun meci de cind am venit la Oradea. Sper ca impresarul sa se inteleaga cu conducerea si sa ramin aici. E mai greu in Romania decit in Brazilia. Aici sint mai multe contacte fizice, in Brazilia se joaca mai liber, nu e asa tacticizat jocul", a declarat Roberto, care a evoluat in returul trecut la Cetate Suceava, echipa pentru care a marcat 5 goluri. "Din punctul meu de vedere e OK. M-a convins. Are tehnica buna si disponibilitate la efort", l-a laudat antrenorul Gheorghe Silaghi.

Roberto poate juca atit atacant, cit si mijlocas ofensiv si a inscris 4 goluri in 3 amicale pentru FC Bihor Foto: Horia Buz - Oradea


6 echipe din Brazilia l-au avut in lot pe Roberto: Ponte Preta, Guarani, Veranopolis, Coxias Santa Caterina, Londrina Farana, Portuguesa Farana

7.000 de dolari in 4 luni a cistigat Roberto la Cetate Suceava

Ambrus, ok
Folosit 60 de minute in meciul amical de ieri, Daniel Ambrus (26 de ani) a convins conducerea tehnica. "E un jucator matur, pe care il stiam mai demult. E o solutie in defensiva, dar nu stiu ce pretentii are", a precizat antrenorul Gheorghe Silaghi. Ambrus a evoluat ultima oara la Corvinul Hunedoara, iar in aceasta vara s-a aflat in probe la Dinamo II si CS Otopeni.

Disponibilizari
Dupa amicalul cu Izvorul Cociuba Mare (5-3), atacantii Marius Siminic, Otniel Sighiartau si mijlocasul Alin Seroni au fost trimisi la echipa secunda, numai ca nici acolo nu mai sint doriti. In urma cu citeva zile, au mai fost directionati spre "satelit" Angel Cipau si Raul Ember, aflati la finalul perioadei de juniorat. Dupa meciul amical de ieri s-a renuntat si la George Iancu (CS Predeal).

FC Bihor (II) - CF Bihorul Beius (III) 8-0
Au marcat: Roberto Ayza (14, 23,45), C. Bucur (50), Bustea (72), Szeles (74), G. Iancu (94), E. Miculescu (105)
FC Bihor: Bonta - Totoroata, Musca, Gongolea, Lorincz - Opriceana, Mihu, Andor - C. Bucur, Roberto Ayza, Gisvi Antunes. Antrenor: Gheorghe Silaghi. Au mai jucat: Lipitor, Ambrus, E. Miculescu, A. Achim, S. Achim, Predica, Cosma, Bustea, Pocian, Szeles, Mihes, Dacin, G. Iancu. Meciul s-a disputat pe durata a doua reprize de 60 de minute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close