FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CLUJ

Regulă revoluționară impusă de Lobonț la Universitatea Cluj, dar conducerea e sceptică

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 15:34

Antrenorul Universității Cluj, Bogdan Lobonț (41 de ani), are de gând să îi obișnuiască pe elevii săi cu practicile din marile campionate ale Europei. Lobonț vrea ca jucătorii să nu mai intre în cantonament la meciurile de acasă.

Această schimbare nu este pe placul lui Ioan Ovidiu Sabău (51 de ani), managerul lui U Cluj.

Fără cantonamente la jocurile de acasă, asta este noua regulă a lui Lobonț. Eu n-am fost de acord, dar este decizia lui şi o respect. Sper să nu-l dezamăgească jucătorii şi această încredere să fie depăşită prin seriozitate, odihnă, să se gândească cum întorc ei faptul că acest om le dă această libertate şi care arată că are încredere. Mă responsabilizez sau e o slăbiciune? Dar dacă vor fi astfel de jucători (n.r. - care o vor considera o slăbiciune), vor pleca, rapid", a spus Sabău, la Look Plus, citat de Prosport.

”U” Cluj va pune în aplicare această noua regulă chiar la meciul de azi, de la ora 17:30, contra formației ASU Politehnica Timișoara.

ENERGETICIANUL - U CLUJ 0-2 // Bogdan Lobonț se gândește la promovarea în Liga 1: „Îi asigur pe suporterii noștri că vom da totul!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close