FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Reorganizare la Snagov » Valeriu Răchită manager, Daniel Opriţa antrenor

Daniel Oprița
Daniel Oprița

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2019 17:16

Sportul Snagov îşi va schimba strategia în perspectiva noului sezon de eşalon secund, care va fi abordat cu un lot tânăr.

„Văd că toată lumea vrea să promoveze şi caută fotbalişti cu experienţă. Noi ne vom axa pe tineri de perspectivă. Dacă Valeriu Răchită nu găseşte o altă oportunitate, am putea colabora din nou. Vivi ar putea deveni managerul general al echipei noastre, iar la postul de antrenor ne gândim, în primul rând, la Daniel Opriţa.

Rămânem, cert, la Snagov pentru următorul sezon, dacă nu apare o soluţie mult mai avantajoasă pentru noi”, a punctat Cătălin Rufă, finanţatorul grupării din Snagov.

Sportul Snagov a încheiat turul în Liga 2 din postura de lider, cu Gyuszi Balint antrenor, dar finalul campionatului a găsit echipa ilfoveană pe locul 5 în clasamentul ligii secunde, cu Eugen Trică la cârmă.

VEZI ȘI:

VIDEO „Fiare”, nu ultrași! La 11 ani după ce au băgat un jandarm în comă, suporterii lui U Cluj au recidivat!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează