LIGA 2  ·  LIGA 2

Reorganizare la Snagov » Valeriu Răchită manager, Daniel Opriţa antrenor

Daniel Oprița
Daniel Oprița

Luni, 10 Iunie

Sportul Snagov îşi va schimba strategia în perspectiva noului sezon de eşalon secund, care va fi abordat cu un lot tânăr.

„Văd că toată lumea vrea să promoveze şi caută fotbalişti cu experienţă. Noi ne vom axa pe tineri de perspectivă. Dacă Valeriu Răchită nu găseşte o altă oportunitate, am putea colabora din nou. Vivi ar putea deveni managerul general al echipei noastre, iar la postul de antrenor ne gândim, în primul rând, la Daniel Opriţa.

Rămânem, cert, la Snagov pentru următorul sezon, dacă nu apare o soluţie mult mai avantajoasă pentru noi”, a punctat Cătălin Rufă, finanţatorul grupării din Snagov.

Sportul Snagov a încheiat turul în Liga 2 din postura de lider, cu Gyuszi Balint antrenor, dar finalul campionatului a găsit echipa ilfoveană pe locul 5 în clasamentul ligii secunde, cu Eugen Trică la cârmă.

VEZI ȘI:

VIDEO „Fiare”, nu ultrași! La 11 ani după ce au băgat un jandarm în comă, suporterii lui U Cluj au recidivat!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1