FOTBAL  »  LIGA 2  »  REVENIRE

Revenire pentru unul dintre antrenorii de viitor ai României » Pe cine va antrena

Articol de - Publicat sambata, 28 mai 2016 16:58

CS Mioveni a încheiat la egalitate, 1-1, meciul cu Gaz Metan Mediaș după ce Bogdan Stoica a reușit să egaleze situația pe tabela de marcaj în cel de al treilea minut al prelungirilor. 

CS Mioveni a încheiat onorabil, pe locul patru în B2, un sezon parcurs în ultima lui parte cu Iordan Eftimie pe banca tehnică după plecarea fostului principal, Marius Stoica.

Cum argeșenii alcătuiesc o grupare cu stabilitate, pe toate planurile, se pare că pentru viitorul sezon altele sunt așteptările.

Foarte probabil, pe banca tehnică va fi adus Claudiu Niculescu, cel care a mai condus, cu bune rezultate, gruparea din Mioveni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10204048099626750
Laur-Marian Mertea  •  29 Mai 2016, 02:14

Cred că aţi vrut să vă referiţi la Mihai Stoica (Our Lord and Saviour!). Marius Stoica nu ştiu cine e. Eu mă bazez doar pe GSP şi voi scrieţi doar despre Mihai Stoica (bless his heart!! Aşa că vă rog: CORECTAŢI!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close