FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Revoltător! Rapid a primit înştiinţare de la FIFA încă din luna martie! Valerii Moraru ar fi putut preveni depunctarea

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2016 21:06

Conducătorii Rapidului au primit în luna martie o înştiinţare de la FIFA privind procesul pierdut cu Rhema Obed, iar clubul ar fi putut scăpa de depunctare în cazul în care datoria către jucător era plătită în 30 de zile.

O grupare a suporterilor giuleşteni a publicat pe o reţea de socializare documentele prin care FIFA informează clubul Rapid, la data de 4 martie, că a pierdut procesul şi că are la dispoziţie 30 de zile pentru a plăti datoria de 50.000 de euro către jucător. În caz contrar, Obed ar fi putut formula o cererea la Comisia de Disciplină a FIFA prin care să solicite depunctarea echipei.

Oficialii rapidişti nu au achitat suma, iar FIFA a înştiinţat FRF, urmând ca Rapid să fie depunctată cu 6 puncte, notează Dolce Sport.

Publicitate gratuită pentru compania lui Moraru

Un alt document publicat de suporteri arată că firma deţinută de Valerii Moraru a încheiat un contract de publicitate cu Rapid, prin care Azuga Waters a beneficiat de publicitate gratuită din data de 01.10.2015. Nici contractul anterior, în valoare de 100.000 de euro, nu a fost achitat de firmă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (112)
neputintafalit
neputintafalit  •  14 Mai 2016, 10:08

Rapidistii sunt tot cu Becali si Steaua in gura toata ziua desi a transferat 120 de jucatori de cand e patron la Steaua si a platit 47 milioane pentru transferuri, a platit peste 50 milioane euro salarii si doar in ultimii 7 ani Steaua a platit 57 milioane euro impozite la stat.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  14 Mai 2016, 01:21
Postat de alskar pe 14 Mai 2016, 01:08

pt liga a 2-a, da, o echipă merge împinsă doar de fani. Pt mai mult, mult mai mult, ai nevoie de jucători, în adevăratul sens al cuvântului. Iar ăștia nu ți se nasc doar ție în curte și nu joacă doar pe un meniu la mecdonals. Adică tre' să dai niște bani buni pe ei și să nu te aștepți să se fi născut cu emblema ta în inimă. Așa se joacă fotbalul actual. Nu știu daca e mai bine așa, dar e mai spectaculos.

Pe mine nu ma caracterizeaza frustrarea cind ma refer la televizor mai ales acum ca am un smart tv de aproape juma de an . O invazie de pixeli . Prefer steaua, cfr si rapidul exceptind echipa mea de suflet . Fiecare cu gusturile lui . Din pacate la steaua s-a stricat atmosfera pentru ca nu mai exista galerii . Macar peluza nord daca exista. Vin doar aia care striga numai la gol sau faze de gol si fluiera incontinuu

alskar
alskar  •  14 Mai 2016, 01:15

mă uit: Rapid, Dinamo, Steaua, Craiova... Ce echipă mai are un nucleu, un jucător devotat, un simbol al acelei echipe?

Vezi toate comentariile (112)
Comentează