FOTBAL  »  LIGA 2  »  RIPENSIA - CHIAJNA 2-1

Ripensia a făcut show în fața echipei lui Lincar, care nu poate produce la Chiajna minunile pe care le-a reușit la Turris

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 16:46

Ilfovenii aveau planuri mari la începutul sezonului de L2 și se gândeau că vor reveni repede în primul eșalon. Doar că nu prea le iese nimic, așa cum nu le-a mers nici în deplasarea cu Ripensia, de la Timișoara.

În timp de șeful echipei, primarul din Chiajna, Mircea Minea, se plimba printre tractoare și utilaje agricole la târgul Indagra de la Romexpo, elevii lui Erik Lincar aveau viață grea în Banat. Dominați copios, timișorenii nu s-au temut în niciun moment că pot scăpa victoria printre degete. 

Vezi AICI clasamentul Ligii 2

"O victorie importantă mai ales când bați o echipă cu o mulțime de jucători de prima ligă. Este al patrulea joc fără înfrângere și mă bucură acest aspect. Am avut cele mai mari ocazii și trebuie să le mai dăm câteva", a spus Alexandru Pelici.

Extrem de dezamăgit, Lincar a declarat: "Îmi doresc de la jucătorii mei să fie mai combativi, mult mai ambiţioşi, să-şi dorească mult mai mult de la acest frumos sport! Pare foarte greu să ajungem în Liga 1. În iarnă tragem linie și facem noua strategie".

RIPENSIA - CHIAJNA 2-1
Au marcat: Apro (32), Al. Neagu (72) / Bari (38)
Ripensia: Dobre - C. Lungu, Tânc, Apro, C. Toma - Burdeţ, Al. Neagu (78 T. Călin) - Fotescu (72 Popovici), Stoi, Chera (86 Vasluian) - Voinea. Antrenor: Alexandru Pelici
Chiajna: Greab - Dumitraş, Stănică, Dobrosavlevici, Fota (51 Olteanu) - Albu - Paliu (70 Obedeanu), L. Ion, Hamzaoui (78 Târcoveanu), Batin - Bari. Antrenor: Erik Lincar

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează