FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Ripensia Timișoara ar putea rămâne fără antrenorul Alex Pelici: „Îmi doresc mai mult”

FOTO: Facebook Ripensia UVT // Alexandru Pelici - Ripensia Timișoara
FOTO: Facebook Ripensia UVT // Alexandru Pelici - Ripensia Timișoara

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 14:32

Ripensia Timișoara ar putea rămâne fără antrenorul Alexandru Pelici (45 de ani), după rezultatele modeste înregistrate în acest retur al Ligii 2.

După nici jumătate de an pe banca tehnică a Ripensiei, antrenorul a dat de înțeles că își dorește să pregătească o echipă cu un obiectiv mai îndrăzneț decât cel de evitare a retrogradării.

Bănățenii au trei înfrângeri și un egal în ultimele patru meciuri.

„Nu pot să spun nimic sigur, pentru că am spus-o în dese rânduri. Îmi doresc mai mult decât să evităm retrogradarea. Anul viitor va fi foarte, foarte greu. Dacă pleci la drum cu gândul că hai să evităm retrogradarea, vom retrograda sigur. Acesta e sfatul pe care îl dai oricui. E normal să pui presiune! Ne dorim mai mult. Vreau să facem mai mult. Cred că Timişoara poate să facă mai mult, indiferent că ne place sau nu, aceasta e treaba noastră. Întotdeauna am fost omul care a spus direct ceea ce am avut de spus”, a declarat Alex Pelici, potrivit Prosport.

Cu o etapă înainte de finalul campionatului ligii secunde, Ripensia Timișoara ocupă locul 11 în clasament. În ultima rundă din acest sezon, timișorenii merg la Constanța, acolo unde se vor duela cu Farul lui Grigoraș, echipă aflată la egalitate de puncte, dar cu o poziție mai jos în clasament.

Vezi AICI clasamentul Ligii 2

Rămâne de văzut dacă Alex Pelici va impune la Ripensia un alt obiectiv sau va părăsi gruparea din Timișoara. Tehnicianul are contract până în vara anului 2020.

16meciuri a adunat Alex Pelici pe banca Ripensiei în Liga 2 și a obținut 6 victorii, 7 înfrângeri și 3 egaluri

VEZI ȘI:

LIGA 2, UTA ARAD - PETROLUL PLOIEȘTI 2-4 // „Lupii galbeni” întorc scorul și se apropie de locul de baraj! Cum arată ACUM clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează