FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Jucătorul dat afară de fani de la FCU Craiova și-a găsit echipă » Va evolua la un alt nume important din fotbalul românesc

Robert Răducanu a semnat cu U Cluj
Foto: Imago
Robert Răducanu a semnat cu U Cluj Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 11:38 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 12:49

Robert Răducanu (25 de ani), fostul fotbalist al FCU Craiova, a semnat cu Universitatea Cluj.

Dat afară de la Craiova după presiunile fanilor care nu-l mai doreau la echipă, Răducanu va evolua în Liga 2 pentru formația ardeleană. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al cluenilor.

„FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Robert Răducanu, extrema stângă în vârstă de 25 de ani antrenându-se deja alături de „studenți”

Robert a făcut primii pași în fotbal la centrul de copii și juniori de la Concordia Chiajna, debutând pentru echipa de seniori a ilfovenilor la finalul sezonului 2014/2015. 

În cei trei ani petrecuți la Concordia, Robert Răducanu a bifat 42 de meciuri la nivel de Liga 1, reușind să marcheze trei goluri și să ofere alte două pase decisive. În noiembrie 2018, Robert a ajuns la FC U Craiova. Între anii 2019-2021, acesta a reușit să obțină două promovări consecutive alături de olteni. 

A strâns 24 de prezențe la nivelul ligii secunde pentru Craiova în sezonul 2020/2021, când a înscris de patru ori, iar în acest sezon a jucat în două dintre meciurile „alb-albaștrilor. Bun venit la U, Robert Răducanu”, se arată în postarea Universității.

𝗕𝘂𝗻 𝘃𝗲𝗻𝗶𝘁, 𝗥𝗼𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗥𝗮̆𝗱𝘂𝗰𝗮𝗻𝘂! FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Robert Răducanu, extrema stângă în...

Publicată de FC Universitatea Cluj pe Joi, 23 septembrie 2021

Am o impresie foarte bună, cu mulți dintre băieți mă cunosc bine, am jucat cu ei și prin alte părți. M-au primit destul de bine și sper să facem o treabă bună împreună și să promovăm. Cunosc foarte bine suporterii, fac o atmosferă foarte frumoasă. 
Sper să fie în continuare alături de noi și să fim ca o familie, să ne îndeplinim obiectivul.
-Robert Răducanu, U Cluj

175.000 de euroeste cota de piață a lui Robert Răducanu, conform transfermarkt

Răducanu, dat afară de la Craiova după ce a intrat în dizgrația fanilor

Totul a plecat după meciul din campionat contra lui Dinamo, când la finalul partidei, Răducanu a jignit unii spectatori în vârstă, aflați în tribunele arenei, lucru care i-a înfuriat pe fanii alb-albaștri. 

„Aș vrea să transmit un mesaj nu numai din partea suporterilor din Peluza Sud, ci din partea tuturor suporterilor Universității Craiova. Până când Robert Răducanu nu își cere scuze în mod public și nu vine în fața noastră să-și ceară scuze, acest jucător nu mai are ce să caute la Universitatea Craiova. 

A făcut o prostie. După meciul cu Dinamo, în care a intrat zece minute și mai mult a stat pe gazon, a jignit suporterii mai în vârstă de la tribuna a doua. Noi am aflat o săptămână mai târziu. Niciun jucător al Universității nu a făcut asemenea greșeli. 

Niciun jucător nu are dreptul să jignească suporterii Universității. Dacă aflăm că se antrenează, mergem la teren și oprim antrenamentul. Acest mesaj l-au aflat și Adi Mutu și Adiță (n.r. Adrian Mititelu Jr.) și sper să-l audă acum toată conducerea”, spunea la acea vreme Andrei Preda, unul dintre liderii de galerie al Peluzei Sud Craiova.

Atunci conducerea clubului a reacționat imediat și l-a trimis la echipa secundă pe fotbalist, iar în cele din urmă au reziliat contractul cu el.

Video. Attila Hadnagy dezvăluie dacă a jucat în meciuri trucate: „Am avut niște partide suspecte”

Citește și alte știri din Liga 2 :

Adi Popa, prezentat oficial la Steaua! Ce număr va purta

Takayuki Seto, interviu pentru GSP după ce i-a expirat suspendarea pentru dopaj: „A fost ca la pușcărie! Aveam lacrimi înghețate pe obraz”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dora
dora  •  24 Septembrie 2021, 13:01
Postat de kuba pe 24 Septembrie 2021, 12:47

Speram sa te urmeze curând Balan, Negru, Diallo, Albu, Marquet, Van Durmen, Busu!

Poate sa se duca si Adi Mutu după ei...

kuba
kuba  •  24 Septembrie 2021, 12:47

Speram sa te urmeze curând Balan, Negru, Diallo, Albu, Marquet, Van Durmen, Busu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează