FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Rodion Cămătaru nu crede în fuziunea dintre cele două cluburi din Bănie: "Sărăcia de Adrian Mititelu ce să ofere, ochelarii de soare?!" :D

Articol de - Publicat sambata, 01 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 ianuarie 2014 22:33

Nu toată lumea este încrezătoare în ceea ce priveşte situaţia din Craiova, în ceea ce priveşte "unirea" celor două divizionare secunde.

Deşi Marin Condescu şi Adrian Mititelu susţin că se poartă negocieri avansate pentru acest lucru, Rodion Cămătaru nu crede deloc în planul de a rămîne un unic club în Bănie.

"Se încearcă din partea sărăciei de la FC U, dar acum să vedem răspunsul din partea celorlalţi. Nici nu ştiu ce vrea domnul Condescu. A venit din altă parte aici ca să unească ce?! Eu aş vedea o singură echipă, dar nu ştiu cu ce va contribui Mititelu la construcţie. Cei de la CS U au făcut o ofertă în toamnă, dar FC U a refuzat. Dacă aş fi CS U, cu un proiect serios, un buget şi perspective la Liga 1, aş mai accepta propunerea celor de la FC U?! Repet, ce poate să pună pe masă Mititelu?! Poate doar ochelarii de soare... Nu am încredere în el, e o persoană labilă, se schimbă de pe o zi pe alta", a declarat Cămătaru la sportro.

Condescu a declarat joi că avocaţii celor de la FC U Craiova şi cei de la CS U s-au întîlnit pentru a pune la punct detaliile unei fuziuni. Managerul general al Ştiinţei mărturisit că FC U nu se va retrage din această acţiune, o eventuală întrerupere a tratativelor va putea veni doar din tabăra CraiOlguţei.


"E o gogoaşă umflată la Craiova, Condescu vrea doar să mai crească nişte capre acolo. Între timp, s-ar putea să fie şi el arestat. Nu poţi încălca legea de atîtea ori şi să arunci vina pe ceilalţi"
Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (78)
adra
adra  •  02 Februarie 2014, 18:41

cati bani ai scos din buzunarul tau, camatarule,pentru universitatea in ultimii 24 de ani????ai stat si ai dat ca o baba din gura....fostii fotbalisti au incercat mereu sa incurce.... uite , acum exista cs universitatea... investiti acolo banii vostri, de acasa ... aveti curaj???

eliodorviorel
eliodorviorel  •  02 Februarie 2014, 16:32

Se spune ca presa este de partea adevarului si ca are "coloana vertebrala". ... ma intreb: ...atunci cum poti sa ceri parerea unor persone imorale precum" cur** batrana" de Dragomir (care fie vorba intre noi a pus umarul la greu pentru a nenoroci FCU) si Camataru care ne-a facut de ras in Europa prin aranjamentele lui si a clubului Dinamo pentru a iesi golgheter. Stimate redactor, bag de seama ca ne consideri cam naivi....

ion.ionescu
ion.ionescu  •  02 Februarie 2014, 15:33
Postat de fcu1948 pe 02 Februarie 2014, 15:21

Tu n-ai treabă? Ai dat țurțurii jos de la streașină, ai curățat trotoarul de zapadă și te plictisești? Lasă Universitatea în pace și vezi-ți de ale tale, ne plcitisești cu prelegerile tale anoste și malițioase.

Iar te bagi în seamă ?! Mai bine ţi-ai şterge ţurţurii de la nas când mi te adresezi...Vezi că n-am spus nimic de rău de şeful tău Mititelu. Ai rămas cu ceva reflexe de câine de pază, ai fost dresat ieftin şi bine...Latră în altă parte, n-am timp de căţei !

Vezi toate comentariile (78)
Comentează