FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Săgeți spre Rapid » Marian Rada: "Culmea ironiei: să n-ai ce pune pe masă, dar să-ți aduci nutriționist"

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 00:00

Marian Rada a ironizat Rapidul pe Facebook după ce clubul din Giulești, aflat într-o situație financiară critică, a adus nutriționist la echipă.

Giuleștenii și-au schimbat administratorul judiciar și au solicitat o nouă amînare pentru prezentarea planului de reorganizare. Noua dată admisă de Tribunalul București este 4 martie, iar în cazul în care lucrurile nu vor decurge în favoarea Rapidului, atunci clubul riscă falimentul.

În ciuda acestei situații, giuleștenii au adus la echipă nutriționist, iar ironiile au început să curgă. Marian Rada, recunoscut ca un simbol al clubului, a luat în rîs echipa lui Dan Alexa prin intermediul Facebookului.

Acesta a postat: "Culmea ironiei: să n-ai ce pune pe masă, dar să-ți aduci nutriționist, ca să-ți spună ce trebuie să mănînci", iar Lucian Ionescu, fostul ofițer de presă din Giulești, a venit cu o replică la fel de amuzantă: "e masa tăcerii...".

În ultima săptămînă, fotbaliștii Rapidului au avut discuții aprinse cu cei din conducere din cauza întîrzierilor salariale și erau gata să nu mai plece nici în cantonamentul din India, programat pe 3 februarie, din cauza acestor impedimente. Pînă la urmă, jucătorii au fost convinși de patronul Valerii Moraru să înceteze protestele.

8mandate de "principal" sau secund a strîns Rada la Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
khal_37
khal_37  •  24 Ianuarie 2016, 16:22

Faliment 100%

doct
doct  •  24 Ianuarie 2016, 11:45

nea marian de data asta a incurcat borcanele,el e antrenor la o echipa finantata din bani publici si ar trebui sa vorbeasca si sa faca ironii mai putine.

doct
doct  •  24 Ianuarie 2016, 11:44
Postat de gannicus2014 pe 24 Ianuarie 2016, 11:32

ironia suprema e facuta de Moraru , care trimite echipa in India

ironia suprema facuta de jijel , fcsb

Vezi toate comentariile (8)
Comentează