FOTBAL  »  LIGA 2  »  REACȚIE

Sar scântei în Liga 2! Florin Manea, oficialul lui Rapid iese la atac: „Ce se vaită UTA atât? Înseamnă că nu merită să fie în Liga 1”

Sar scântei în Liga 2! Sursă foto: GSP
Sar scântei în Liga 2! Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 10:54

Federația Română de Fotbal a decis împreună cu echipele formatul în care se va relua Liga 2, iar decizia i-a nemulțumit pe cei de la UTA Arad, care conduceau cu autoritate clasamentul.

S-a decis ca punctele să fie înjumătățite, idee susținută inițial doar de Petrolul și Rapid. UTA devine astfel principala perdantă, avansul de 11 puncte pe care îl avea transformându-se acum în doar 5 puncte. 

Florin Manea: „Ce se vaită UTA atât?”

Cu toate acestea, Florin Manea, directorul sportiv al giuleștenilor, a reacționat pe Facebook și a ținut să-i taxeze pe arădeni: „Ce se vaită UTA atât? S-au înjumătățit punctele, dar sunt cinci meciuri. Dacă în 5 meciuri nu poți menține un avans de 5 puncte, nu meriți să fii în Liga 1”.

„Au 6 puncte față de noi din 15 câte sunt puse în joc. Fă un calcul matematic: 13 puncte și 14 meciuri sau 6 puncte și 5 meciuri? Aleg oricand a doua varianta. Sunt multe puncte.

 Cu un meci câștigat și două egaluri, ei promovează”, au fost alte reacții ale lui Florin Manea la postarea sa.

Cum arată clasamentul din Liga 2 după înjumătățire:

  1. UTA Arad, 25p.
  2. CS Mioveni, 20p.
  3. Turris Turnu Măgurele, 20p.
  4. FC Argeș, 19p.
  5. Petrolul Ploiești, 19p.
  6. Rapid, 19p.
  • Mioveni, Turris și Rapid au beneficiat de rotunjire

LIGA 2: În play-off cu echipele care și-au depus dosarul

Formațiile care vor juca play-off vor intra în cantonament începând cu 15 mai, adică de vineri. În primele două săptămâni va fi un cantonament închis, de izolare, după care fiecare echipă va putea face programul în funcție de măsurile de relaxare care vor mai fi impuse de Guvern. 

VIDEO. Federația Română de Fotbal a decis împreună cu cluburile formatul în care se va relua Liga 2

Citește și alte știri despre Liga 2:

UTA protestează după înjumătățirea punctelor: „Ne-ați luat munca!” + Scene incredibile din ședință: Rapid și Petrolul au forțat mâna FRF și au cerut și mai multe favoruri!

LIGA 2. Curg reacțiile după anunțul FRF privind liga secundă: „Două echipe sunt nedreptățite”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
ucluj2011
ucluj2011  •  17 Mai 2020, 19:58

Chiar nu înțeleg ce este atâta de comentat! Manea are dreptate 100%. UTA nu numai că NU este dezavantajată , dar chiar este avantajată. Nu mai vorbim de situația care sa crea cu acest CoVid19... să se joace TOATE meciurile ar fi fost o corvoadă. Dar așa le place unora să facă valuri pe uscat. Nu le-a luat nimeni nici o muncă , dar multora le place să mănânce ce nu trebuie.

arad4ever
arad4ever  •  15 Mai 2020, 14:15

Cine a ajuns a sa vorbeasca :)))...acu 2 ani a vrut sa devina patron la UTA , exact o ora le-a fost de ajuns celor de la club sa isi de-a seama cu cine au de a face , rupt in cur si plin de praf , si a fost poftit politicos afara . Nu vreau sa cred ca rapidistii adevarati sunt asa de ingusti sa puna botul la vrajelile lui ( Pancu stie... ) ...dar mai mult ca sigur il accepta avand in vedere ce a reprezentat tatal lui pentru acest club

986379311381755
Lengyel Adrian  •  15 Mai 2020, 10:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează