FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORONAVIRUS

Scandal pentru promovarea în Liga 2: „Din cinci scenarii, a fost ales al şaselea! Luăm în serios scenariul să nu ne prezentăm”

Decizia FRF a nemulțumit cluburile din Liga 3
Decizia FRF a nemulțumit cluburile din Liga 3

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2020 17:01

Probabilitatea ca promovarea în trei dintre cele cinci serii ale Diviziei C să se decidă în urma unor meciuri de baraj a născut multe controverse. 

O poziţie tranşantă are şi Progresul Spartac, formaţia care conduce în C3 şi ar urma să susţină dubla decisivă cu ocupanta locului secund, CSM Slatina. 

„Din cele cinci scenarii care ne-au fost prezentate a ieşit al şaselea! Iar că decizia era luată demult ne este dovedit şi de faptul că echipa clasată pe locul II în seria noastră şi-a băgat deja, din ce am aflat noi, jucătorii în izolare, urmărind să fure startul şi să înceapă cât mai repede antrenamentele, profitând de situaţia materială mai bună!”, au scris cei de la Progresul Spartac într-un comunicat. 

„Reprezentantul clubului Progresul Spartac, dar şi al celorlalte cluburi afectate direct de decizie (Recea, Slobozia, Suceava) au protestat hotărât în cadrul videoconferinţei, punând întrebări care au rămas de multe ori fără un răspuns coerent. Aşa cum a anunţat şi în cadrul videoconferinţei, clubul nostru ia în mod serios în calcul ca, în cazul în care un astfel de scenariu lipsit de suport regulamentar sau chiar logic (în afară de insistentul şi total necuantificabilul “cel mai mic nivel de nedreptate”) şi cu evidenta dedicaţie pentru anumite cluburi va fi aprobat de Comitetul Executiv, să nu participe la acest baraj „scos din joben!”, se arată într-un comunicat al clubului Progresul Spartac.

VIDEO / Baza Pro Rapid se transformă în mall!? Care e situația la zi

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului asupra fotbalului:

Sezonul din Liga 3, înghețat! Ce se întâmplă cu promovările + reacție vehementă a președintelui Forestei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close