FOTBAL  »  LIGA 2  »  LUDOGOREȚ - CSA STEAUA

VIDEO Scandări rasiste la amicalul Ludogoreț - CSA Steaua! Bulgarii au strigat: „Țiganii, țiganii”

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 21:15 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 22:25

Jucătorii și fanii de la CSA Steaua au fost victimele rasismului la amicalul jucat în Bulgaria, 3-2 cu Ludogoreț.

CSA Steaua, care ratat calificarea în play-off-ul Ligii 2, a profitat de pauza competițională și a mers în Bulgaria pentru a juca un amical cu Ludogoreț, echipa de pe primul loc.

Așa a fost ultima oară când am întâlnit Columbia » 11 imagini despre care nu știai că mai există! Ziua în care vedetele Diviziei A s-au luat la trântă cu sud-americanii
COLUMBIA - ROMÂNIA
Așa a fost ultima oară când am întâlnit Columbia » 11 imagini despre care nu știai că mai există! Ziua în care vedetele Diviziei A s-au luat la trântă cu sud-americanii

Fanii lui Ludogoreț au scandat „țiganii, țiganii” la amicalul cu CSA Steaua

Meciul nu a avut o atmosferă de amical, între fanii celor două echipe existând un schimb de replici de la distanță. Mai întâi, suporterii „militari” au scanda numele rivalei celor de la Ludogoreț, TSKA Sofia. Iar bulgarii au replicat cu un derapaj rasist, scandând „țiganii, țiganii”, potrivit sport.ro.

Meciul a început tare, bulgarii trimițându-și mingea în propria poartă după niciun un minut, însă au reușit egalarea în minutul 25. Miguelez i-a dus pe roș-albaștri în avantaj în minutul 33, dar scorul la pauză a fost 2-2, după ce Seko (38) a egalat.

În partea secundă, care a început cu 10 minute întârziere pentru că un fan a avut probleme medicale, după cum anunță Sportal.bg, s-a marcat o singură dată. În minutul 66, Chipirliu a făcut 3-2 din penalty. Meciul se putea termina 3-3, dar în minutul 75, portarul Horia Iancu a apărat un penalty.

CSA Steaua: Iancu - Dobrescu, Ceceri, Beța, Drăghici - Adi Popa, Rober Sierra, Mancuso, Miguelez - Chipirliu, Boiciuc
Rezerve: Pletea - Vîrtej, A. Ilie, G. Dumitru, Cl. Ioniță, Popescu, Enceanu, Heras.
Antrenor: Daniel Oprița

Citește și:

5 concluzii după România - Irlanda de Nord: „tricolorul” care încântă, dar care se ascunde + Unde sunt marile probleme și cum ne păcălește Superliga
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
5 concluzii după România - Irlanda de Nord: „tricolorul” care încântă, dar care se ascunde + Unde sunt marile probleme și cum ne păcălește Superliga
Nu au înțeles nimic! Adversara României de la EURO a luat gol în secunda 6 după o fază de Playstation
SLOVACIA - AUSTRIA
Nu au înțeles nimic! Adversara României de la EURO a luat gol în secunda 6 după o fază de Playstation

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
istet10
istet10  •  24 Martie 2024, 19:26
Postat de Catalynn.17 pe 24 Martie 2024, 03:44

În primul rând văd ca nu pomeniți esențialul care explică cum s-a ajuns aici: Galeria Stelei este înfrățită cu cea a ȚSKA care a paticipat la meci! De aici și animozitatea celor de la Ludogoret care se află în luptă directă pt campionat cu ȚSKA, ii desparte 3 puncte dacă nu mă înșel, deci “se joacă”. Scandarea respectivă față de romani este cam la fel de rasistă ca atunci când e adresată rapidiștilor. Este o mârlănie, o insultă, dar atât! Ce rasism să fie când și noi și bulgarii suntem “caucazieni”!? Etnia la care se face referire este prezenta si la ei, procentual raportat la intreaga populație chiar mai mare, cel puțin conform recensământului. Problema e ca la recensământ fiecare se declara ce vrea, nu vine nimeni să îi ia probă ADN pt arborele genealogic. La noi foarte mulți etnici s-au declarat romani, astfel încât, oficial numărul lor este de puțin peste 3%. La bulgari avem un procent aproape de 5%, deci cu 50% mai mult! Ce ne spune asta!? Pai fie chiar sunt sensibil mai mulți ca la noi, fie sunt cam la fel, însă au preferat “stigma” fiindu-le mai rușine să se declare bulgari! :-)))))) Păi și atunci ce rasism să fie!? E ca și cum unul de 150kg îl fat shame pe altul de 120kg … Rade lumea! Referitor la meci! Băi nene, n-or fi bulgarii ăștia Manchester City însă sunt totuși campionii en-titre și acum pe primul loc în liga lor, în timp ce Steaua este în play outul L2! Să îi bați acasă pe unii care au râs de FC Fcsb, fie și într-un amical nu-i de colo! Bravo băieți!

Pe cine intereseaza "esentialul" spus de tine? Sincer? Despre rasism, intradevar, care ar fi rasa afectata? Ca nu se explica niciodata.

freddy
freddy  •  24 Martie 2024, 14:50

Clona asta știe doar tribunale, bătăi, scandaluri și bani publici.

FcFcsb_e_SteauaBucuresti
FcFcsb_e_SteauaBucuresti  •  24 Martie 2024, 12:55

Astia joaca acum amicale in afara tarii,din bani publici? :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează