FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Se deschide "Piaţa Poli" » Jucătorii Timişoarei vor să devină liberi de contract

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 aprilie 2012 20:35

Nu doar licenţa le dă bătăi de cap timişorenilor. Jucătorii s-au săturat să aştepte banii şi au început să îşi depună memorii pentru a deveni liberi de contract.

Dorin Goga a intrat în conflict cu conducerea timişorenilor pentru că nu a mai acceptat întîrzierea salariilor. Mijlocaşul a fost trimis la echipa a doua după ce a depus memoriu la LPF.

Exemplul său a fost urmat imediat de portarul Lepmets şi de mijlocaşul Gorobsov, care au decis să nu se mai pregătească alături de echipă. Mai mult, mircea Axente şi Tosaint Ricketts şi-au depus şi ei memorii la LPF, dar au preferat să se antreneze în continuare alături de bănăţeni.

"Ce pot să le spun?"
Valentin Velcea, antrenorul bănăţenilor, a vorbit despre situaţia jucătorilor săi: "Dacă un jucător vrea să plece, eu ce pot să-i spun? Pot să îi spun «stai», dar el îmi zice «dă-mi»! Eu le-am spus tuturor jucătorilor să stea, să se pregateasca, indiferent cît de greu le este, pentru că atitudinea unui jucător trebuie să fie pînă la capăt aceea de profesionişti.

Am avut dese convorbiri cu domnul Marian Iancu şi dînsul a spus că problemele echipei vor fi rezolvate într-un fel sau altul şi că noi trebuie să ne vedem de joc", a încheiat tehnicianul lui Poli.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
spetzy.pescar
spetzy.pescar  •  14 Aprilie 2012, 14:06

in problema fotbalului TIMISOARA A MURIT. nu vad o iesire din aceasta criza, Iancu nu mai investeste , "oficialitatile TIMISOAREI" se cearta pe cote ,votori ,venim noi la putere si o luam noi si tot asa fiecare cauta sa traga ciolanul cel mai mare spre el si nu il intereseza ca suporterii TIMISOAREI sufera nemeritat ca ei si-au facut datoria din plin. nu pot sa spun decat cinste suporterilor TIMISOAREI si rusine in rest.

reality
reality  •  13 Aprilie 2012, 20:37

asa si? ceva nou? ca astea le stiam toti demult.... aricol de 0.5 lei.... apoi nu inteleg afirmatia din titlu ca nu stiu daca este perioada de transferari. Sau asta e politica GSP de a re*gu*la periodic nervii fanilor lui Poli? Foarte bine GSP continuati mah ca oricine stie sa loveasca cu piciorul un leu mort, numai sa faceti asta si cand e viu mah astia grozavii GSP? Sau voi credeti ca sunteti pragmatici? Intr-o masura prea mica, problema voastra este ca piata transferururilor se va deschide mai tarziu si e lung drumul pana sa fie liberi de contract jucatorii. Hai mah.. pasteti fericiti GSP, ati reusit sa mai rasuciti cutitul in rana Politehnicii TImisoara.

azerty63
azerty63  •  13 Aprilie 2012, 10:02
Postat de new_philips pe 12 Aprilie 2012, 22:10

mai usor cu LPF si timisoara, ca mitica a incercat din rasputeri sa traga cu grasunul, sa modifice regulamentul de licentiere si sa-l aplice retroactiv.nu uita ca e si ruda cu chivorchian.

Si totusi avusese licenta, luata la apel, fara drept de rejudecare...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează