FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAŢII

Se naște o nouă forță în București? Planuri mari anunțate de președintele clubului: "Ne gândim la titlu"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 14:16

Juventus București are planuri mari. Aflată pe primul loc în Liga a 2-a, formația din Capitală se gândește chiar și la titlul de campioană a României după ce formația va promova în Liga 1. 

"La Juventus București construim exact cum am făcut-o și la Timișoara. Avem deja 180 de copii legitimați și alți 50 pe care îi urmărim. Vom avea parteneriat cu un liceu din București.

Vom face un cabinet metodic. Vor mai apărea două terenuri de iarbă. Dacă promovăm în Liga 1, stadionul va fi mărit la 5000 de locuri, va fi instalată nocturnă, vom pune alt gazon. Vrem să promovăm!

La ce planuri avem, de ce nu am putea fi campioni ai României? Dacă reușim să punem centrul de copii pe picioare, mulți jucători vor ajunge la naționale", a zis Chivorchian la 6TV.

Juventus Colentina e lider în Liga a II-a, având 1 punct peste FC Brașov și un meci mai puțin disputat. 

Clubul este finanțat încă din 1992 de Ilie Ciuclea. Implicat și în politică (UNPR), acesta este un om de afaceri cu o avere de peste 10 milioane de euro, făcută în principal din firma lui de salubrizare. Juventus a promovat în Liga a II-a astă-vară și este antrenată de Daniel Oprița.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Noiembrie 2016, 20:12

Nea Erevan, las-o dracu de treabă ! Bați câmpii ca de fiecare dată ! Ce au crezut ăștia de la clubul dintre ***, hai să il punem pe ăsta că e maestru în mașinații !!!! Stai blând că pică *** pe voi cu tot cu *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  08 Noiembrie 2016, 19:41
Postat de moshu_shukaru pe 08 Noiembrie 2016, 18:00

"ca intelectualii dupa sesiunea de bac"...Clar, nu te referi (și) la Bibirică I. Alexandru !

pai a trecut de clasa a cincea?

adianghelescu
adianghelescu  •  08 Noiembrie 2016, 19:40
Postat de Petre Radulescu pe 08 Noiembrie 2016, 17:44

Cum gustul ciorbii a falimentat, dinamu sunt si ei pe acolo, n-ar fi rau ca in afara de Steaua sa mai fie o echipa in Bucuresti. :)))) P.S. Nu le raspund complexatilor! Stiu ei care :))))

in schimb *** este peste tot ,*** si in redactiile ziarelor *** si in umilele redactii de la televiziunile *** ciobanului si la blnda frfr unde burleanu e cel mai mielusel in fata ciobanului , aceasta fasaitura numita juventus bucuresti nu va fi la fel ca surata chiajna pandurii si mai ales viitura decit un satelit al maretului cioban , al antrenorului secund prodanel si al odioasei sale sotii ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează