FOTBAL  »  LIGA 2  »  INVESTIȚII

Se naște o nouă forță în fotbalul românesc? Sponsorul principal care a plecat de la Petrolul este în discuții avansate cu alt club

FOTO: Facebook @fotbalcsmresita
FOTO: Facebook @fotbalcsmresita

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 17:53 / Actualizat joi, 18 mai 2023 18:03

Veolia, fostul sponsor principal al Petrolului, este în discuții avansate cu CSM Reșița, formație din al treilea eșalon fotbalistic al României. 

CSM Reșița bate din nou la porțile eșalonului secund. Formația condusă de Cristi Bobar va încheia pe primul loc play-off-ul Seriei 8 din al treilea eșalon și va juca în semifinalele barajului pentru promovare împotriva lui ACSO Filiași. Ar urma, în finală, o dispută cu învingătoarea dintre CSM Deva și Șoimii Lipova.

Câți bani îi cere Alexandru Ciucu lui Gigi Becali pentru un trening: „A fost ideea lui. Am ajuns la Palat și...”
SUPERLIGA
Câți bani îi cere Alexandru Ciucu lui Gigi Becali pentru un trening: „A fost ideea lui. Am ajuns la Palat și...”

CSM Reșița vrea să dea lovitura: negocieri cu Veolia 

Surse dinspre Valea Domanului anunță discuțiile cu un sponsor puternic, Veolia, care ar reveni astfel în peisajul fotbalistic după încheierea colaborării cu Petrolul. 

În conducerea clubului din Reșița ar urma să fie cooptat și Cristi Vlad, fost oficial al Petrolului. Acesta și-a reziliat zilele trecute angajamentul cu formația prahoveană de Liga 3, CS Blejoi.

Veolia este o companie din Franța, principalul domeniu de activitate fiind în sectorul energiei. Grupul, cu peste 170.000 de angajați în întreaga lume, a susținut financiar formația Petrolul timp de 4 ani, până la finalul sezonului 2020/2021.

CSM Reșița, pretenții de Liga 2

Anul trecut, CSM Reșița a ratat promovarea în Liga 2, după un baraj dramatic cu Dumbrăvița. Antrenorul Dan Alexa a fost înlocuit cu Călin Cheregi. Lotul a rămas mult peste nivelul competiției, cu fotbaliști precum Ștefan Bărboianu, Alin Dudea, Marian Drăghiceanu sau Pedro Henrique.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Marius Croitoru revine! Negocieri aproape finalizate

Adrian Mititelu ar putea pierde gratis un om de bază » „E jucător liber. Craiova încearcă să-i prelungească contractul, dar sunt mai multe echipe interesate de el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
alexiosas
alexiosas  •  19 Mai 2023, 08:39

ca sa se nasca o noua forta trebuie sa existe altele....in mamaliga superba de la noi nu e nici una in afara de brigada de arbitrii

wally77
wally77  •  19 Mai 2023, 07:11

Ce forță a fost Petrolul cu veolia?!?

istet10
istet10  •  18 Mai 2023, 20:51

Care sunt celelalte forte?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează