FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Șefii Petrolului au cedat: Marius Stan, dat afară de la club la cererea sponsorului » Prima reacție: „Motivul e de fațadă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 21:01

Marius Stan, 62 de ani, a fost demis din funcția de președinte al clubului Petrolul, după un scandal cu sponsorul principal.

Marius Stan a anunțat că va candida la primăria Galațiului, ceea ce a declanșat un scandal intern la Petrolul. Compania Veolia, sponsorul ploieștenilor, a cerut ca Stan să plece, iar oficialul a părăsit clubul, după o decizie luată azi în Adunarea Generală a Petrolului.

„În cadrul întâlnirii Adunării Generale a FC Petrolul Ploiești de astăzi, 11.01.2020, orele 12:00, s-a decis în unanimitate revocarea dlui. Marius Stan din funcția de Președinte al Clubului, ca urmare a lansării candidaturii sale la alegerile locale 2020 pentru un al doilea mandat de primar al municipiului Galați.

Au fost prezentate propuneri pentru numirea unui director sportiv care să susțină activitatea și deciziile în plan sportiv ale clubului, urmând ca în cursul ședinței stabilită pentru luni, data de 13.01.2020, orele 15:00, Adunarea Generală să valideze mandatul noului director sportiv. 

Clubul continuă să își concentreze eforturile pentru îndeplinirea obiectivelor asumate pentru acest sezon competițional 2019-2020, respectiv promovarea în Liga I de fotbal și un parcurs cât mai lung în competiția Cupei României”

Comunicatul Petrolului

Marius Stan: „Motivul e unul de fațadă” 

„De ce tot circul ăsta? Eu nu înţeleg! Euam anunţat că sunt dispus să-mi dau demisia dacă ei aşa consideră, deşi motivele sunt ceva... Mă rog, nu are sens să mai vorbesc. Motivul invocat este doar unul de faţadă! De multă vreme se doreşte îndepărtarea mea. Am spus şi în Adunarea Generală de la club”, a declarat Marius Stan la TV Digi Sport.

9 jucătoriau fost dați afară de la Petrolul în această iarnă. Până acum s-au făcut doar 3 achiziții și a fost adus Costel Enache antrenor

Citește și:

Cristi Săpunaru, revenire la Rapid?! Daniel Pancu: „Cu el pe teren nu am mai avea nicio problemă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  12 Ianuarie 2020, 13:29

A facit destul de mult rau la Galati, astfel ca nu mai este cazul sa-l faca si la Ploiesti!

dubluv
dubluv  •  12 Ianuarie 2020, 09:58

daca motivul cu implicarea politica e de fatada, cel cu lipsa de rezultate cum este?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează