FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA A 5-A

Show la matineu » Meciuri nebune şi goluri spectaculoase în ultima etapă din Liga B

Articol de - Publicat duminica, 27 septembrie 2015 00:00

Mioveniul a scăpat victoria printre degete în ultimele minute la Mediaş, primarul din Tărlungeni ameninţă cu retragerea echipei din campionat, iar Braşovul a cîştigat printr-un gol direct din corner

  • CHINDIA TÎRGOVIŞTE - FC BRAŞOV 1-2

Gol din corner şi trei puncte

Venirea lui Adrian Szabo pentru a cincea oară la echipă i-a trezit pe braşoveni, care au cîştigat 7 puncte în ultimele trei meciuri din liga secundă şi s-au calificat în optimile Cupei României. Ieri dimineaţă, la Tîrgovişte, Claudiu Codoban, intrat pe teren în minutul 82, a marcat după doar şase minute un eurogol, direct din corner, care le-a adus cele trei puncte "stegarilor".

"Retrag echipa din campionat!"

Scandal uriaş la finalul meciului de la Tărlungeni. În vizorul gazdelor a fost "centralul" Dorian Micloşină din Reşiţa. Motivul? Acesta nu ar fi acordat un penalty pentru gazde după un henţ, apoi a inventat un penalty pentru oaspeți în minutul 79, după un duel între Burlacu și Selagea, iar după alte cinci minute, a mai acordat un penalty pentru Satu Mare, în urma unui henț! La final, primarul din Tărlungeni, dar şi preşedintele echipei, Iosif Kiss, a făcut o criză de nervi: "Oaspeții au avut două penalty-uri inventate! Retrag echipa din campionat dacă se mai continuă aşa! Ăştia de la Satu Mare nu au bani să îmi plătească pentru cazare, dar au bani pentru arbitri".

Thriller: 6 goluri şi penalty ratat în 90+3

Gaz Metan şi CS Mioveni au oferit un meci nebun. Pe ploaie, Cosmin Năstăsie a reuşit să înscrie de trei ori pentru Mioveni (10, 25, 52). "Degeaba am dat trei goluri dacă n-am fost în stare să cîştigăm acest meci. Nu e prima oară cînd marchez un hattrick în carieră, dar acum nu mai are importanţă. E frustrant să conduci 90 de minute, să fii egalat în minutul 91, iar în minutul 93 să ratăm incredibil o lovitură de la 11 metri", a comentat Năstăsie.

Deplasare plătită de fani

Oţelul are mari probleme financiare, iar viitorul echipei este incert. Ieri, gălăţenii au ajuns la meci după ce suporterii le-au plătit cheltuielile de transport. "În România e o raritate ca activitatea unei echipe să fie susţinută financiar de suporterii săi. Iată că la Oţelul se întîmplă asta. Mă simt mai mîndru ca niciodată că am jucat pentru această echipă, că sînt la acest club, că împreună sîntem Oţelul. Fără dragostea suporterilor nu am mai exista!", a declarat Cristian Munteanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează