FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL

Şiman s-a enervat şi le-a interzis accesul jucătorilor în Regie: ”Nu mai lăsaţi tîlharii în vestiar!”

"Studenții" nu vor mai avea voie nici la vestiarele din Regie

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 18:54

Şiman s-a enervat că "studenţii" au povestit situaţia în care se află, le interzice să se mai schimbe în cabinele din Regie şi încearcă să amîne meciul cu Farul din prima etapă a returului.

La Sportul, jucătorii au devenit duşmanii patronului. Fotbaliştii au mers ieri în Regie, cum procedaseră şi zilele trecute, să se antreneze deşi n-au nici antrenor, nici medic, nici apă să se spele. Vasile Şiman a apărut şi el, enervat că în Gazeta de ieri fusese prezentată situaţia incredibilă în care se află liderul din Seria B1.

Ca să se răzbune pe Varga şi compania, finanţatorul le închide vestiarele! "Să nu-i mai lăsaţi pe tîlharii ăştia să intre în cabină!", le-a strigat Şiman angajaţilor care se ocupă de arena din Regie. "Mergem în continuare la stadion să ne antrenăm singuri, doar că o să ne echipăm în faţa vestiarelor, în aer liber", plănuiesc jucătorii.

Majoritatea au memorii depuse, doar că litigiile lor se judecă de luni de zile, timp în care nu au mai fost plătiţi. Disperat că nu reuşea să scape de contractul cu Sportul deşi nu-şi luase banii, Costin Curelea a mers la Mircea Sandu acum două luni. I-a arătat documentele şi preşedintele FRF i-a dat dreptate atacantului, doar că de atunci situaţia lui nu s-a schimbat.

"Comisia foloseşte toate pretextele ca să amîne judecarea memoriilor noastre. Nu e posibil să se judece 9 luni fără să se decidă nimic!" (Fotbalist la Sportul, sub protecţia anonimatului)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
ssb1916
ssb1916  •  13 Mai 2013, 17:35

Daca e sa plece talharii de la Sportul, primul care ar trebui sa isi faca o rezervare pe termen lung la hotel Jilava ar fi Siman

comabi
comabi  •  09 Martie 2013, 15:00

Cand veti invata ca majoritatea nu au, ci are!!! Voi nu aveti un SGR in redactia voastra? Sau nu stie nici el gramatica? Majoritatea este ca si padurea, implica mai multi, dar este la singular!!!!! Inteleg ca "trebuie" il folositi prost (ei trebuiesc!!!!), un jucator de-ai echipei oaspete, nu de-al echipei oaspete samd si ca DOOM-ul tot se corecteaza dupa limbajul vostru popular, dandu-va voie sa aplicati si aceste reguli gramaticale dupa principiul "prosti, dar multi", dar inca nu s-a schimbat nimic vizavi de MAJORTAREA ARE, nu AU!!!!!

stiintza4ever
stiintza4ever  •  07 Martie 2013, 18:01

Pai cum sa judece comisiile FRF cand acolo e Mircea Sandu presedinte? S-au trezit si fotbalistii ca nu le apara nimeni interesele? Ce sa-ti spun mare tragedie. De 20 de ani de zile conducatorii fotbalului il voteaza pe acest infect Mircea Sandu si hopa surpriza in anul 2013 suntem nemultumiti de forul dumnealui. N-am sa uit toata viata cand o sala intreaga de romani au ridicat cartonasele sa-si arate adeziunea fata de Sandu in dezafilierea Craiovei. Justitia a declarat-o nula dar gestul ramane. Fotbalistii romani chiar merita un astfel de tratament. Mizeria din fotbalul romanesc e absolut meritata pt ca romanii au acceptat acest sistem din 90 incoace. Sa va fie de bine la toti!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează