FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL

FOTO Sportul a ajuns echipa nimănui » 15 jucători se pregătesc fără antrenor şi echipament sportiv

În lipsa unui antrenor sau a echipamentului, jucătorii s-au fotografiat cu numărul de azi al Gazetei după care au încins o miuţă între ei. +3   FOTO
În lipsa unui antrenor sau a echipamentului, jucătorii s-au fotografiat cu numărul de azi al Gazetei după care au încins o miuţă între ei.

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 00:00

Cu doar patru zile înainte de startul returului ligii secunde, haosul continuă să fie cuvîntul de referinţă al eşalonului inferior. După cazul FC Maramureş, o altă echipă se confruntă cu probleme serioase.

Sportul Studenţesc e lider în seria I a ligii secunde. Cu toate acestea, gruparea din Regie se confruntă cu foarte multe probleme. Cea mai mare din ele este lipsa unui antrenor precum şi a unui program de antrenament.

15 dintre jucătorii legaţi încă contractual de Sportul îşi dau constant întîlnire în Regie. În lipsa unei persoane care să le ofere lămuriri, ei se antrenează singuri cu echipamentul adus de acasă.

"Cei 15 jucători îşi fac apariţia zilnic la stadion, unii cu maşinile personale, alţii cu transportul în comun. Nu au antrenor care să conducă şedinţa de pregătire sau apă pentru a face duş după antrenament, doctor sau echipament. O altă problemă este că jucătorii nu au efectuat nici pînă acum vizita medicală.", a afirmat o sursă din cadrul echipei care a mai precizat că ultimul antrenor al echipei, Virgil Andronache, a decis să nu mai continue cu antrenamentele la Sportul pînă ce situaţia nu se va remedia.

Unde se joacă meciul cu Farul?
Conform programului ligii secunde, Sportul e programată să evolueze sîmbătă, de la ora 11.00, pe teren propiu cu Farul Constanţa. Pe site-ul frf.ro, locul de desfăşurare a partidei este stadionul din Regie.

Sportul nu a mai jucat, însă, aici din vara trecută, asta deoarece Apa Nova a oprit alimentarea cu apa din cauza datoriilor. De altfel, suprafaţa de joc arată deplorabil, aşa că e puţin probabil ca Sportul să poată disputa un meci pe baza din Regie. "Nu e exclus ca echipa să nu se prezinte la meciul cu Farul.", a mai afirmat sursa citată.

562071-sportul-jucatori-antrenament-1.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
ertyuiop
ertyuiop  •  09 Martie 2013, 16:38
Postat de mama.is.here pe 06 Martie 2013, 08:19

Chiar si asa sambata vor castiga deoarece joaca cu cea mai slaba echipa din Romania, cei care tot timpul au stat in genunchi in fata Stelei...Sportul nu are antrenor dar si asa vor trece lejer de distrusii aia de la Farul.

cunoscatorule.....0-3 la masa verde pt. Farul

petrusm
petrusm  •  06 Martie 2013, 20:20

Sandu NASUL , dupa ce a jucat toata viata in fata doar a catorva mii de suporteri acasa pe SPORTUL , POATE PREIA EL ECHIPA. Dupa ce a distrus , a se citi dezafila abuziv CRAIOVA , TIMISOARA , ARGESUL...Cu participarea marelui Oracol Corleone,DE LA VICTORIA BUCURESTI...

fishman75
fishman75  •  06 Martie 2013, 10:00

pe poli timisoara,univ.craiova si inca 2-3 echipe care aveau cu mult peste ce are si a avut sportul studentesc le-a desfiintat nasul sandu si securistul dragomir....a nu se intelege ca am ceva cu sportul studentesc o echipa cu traditie fata de ce panarame sunt prin liga 1 si mai ales 2 dar care au votat cu sandu mircea si dragomir mitica la orice manevra a lor si si-au primit cate o bucatica de cascaval pentru serviciile oferite...siman,iancu si mititelu le-au stat in gat celor 2 si nu numai...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează