FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Sindromul „Diavolii vișini” lovește și la Petrolul: „A-ți belit **** dacă nu promovați” » Reacția lui Costel Enache e fabuloasă

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 16:02

Petrolul s-a reunit astăzi, dar „jucătorii” găzarilor n-au avut parte de cea mai călduroasă primire din partea propriilor fani.

Dacă în alți ani ultrașii veneau cu torțe și fumigene la antrenamente, aceștia au afișat azi un mesaj obscen la adresa jucătorilor Petrolului, care ocupă abia locul 8 în clasamentul ligii secunde. 

„Dacă nu promovați A-ȚI belit **** toți”, scria pe pânza arborată de suporteri în dreptul uneia dintre peluze, conform sport.ro. Greșeala gramaticală evidentă aduce aminte de celebrul „rateu” dat de o facțiune a galeriei Rapidului, care s-a autointitulat „Diavolii Vișini”. 

Costel Enache: „Luăm esențialul din acest mesaj” :D

Întrebat de jurnaliști despre apariția banner-ului obscen care faultează limba română, noul antrenor Costel Enache a oferit o reacție amuzantă: „Luăm esențialul din el”. 

„Cu fanii alături, avem o șansă bună la promovare. Fără ei, nu avem nicio șansă. Sunt obligați să vină să ne susțină, iar noi suntem obligați să facem tot ce depinde de noi să ajungem unde ne dorim cu toții. 

Lucrurile se pot duce până la fanatism, înseamnă că oamenii chiar țin la promovare. Mesajul nu e unul chiar pozitiv, dar luăm esențialul din el”, a spus Enache, conform Pro TV.

ALTE GAFE DE CALIBRU

Astfel de întâmplări s-au mai întâmplat pe stadioanele din România. Galeria dinamovistă a gafat în același stil în sezonul 2013-2014, încercând să-i ia peste picior pe rivalii de la FCSB: „A-ȚI așteptat curieratu' pentru titlu' 24”.

Sindromul „Diavolii vișini” lovește și la Petrolul: „A-ți belit **** dacă nu promovați” » Reacția lui Costel Enache e fabuloasă

„Dani, FI tare / Te-njurăm în continuare” a fost un alt banner scris în mod eronat de suporterii rapidiștilor, care erau la acea vreme într-un conflict cu Dani Coman, fostul portar al giuleștenilor (sezonul 2011-2012).

Sindromul „Diavolii vișini” lovește și la Petrolul: „A-ți belit **** dacă nu promovați” » Reacția lui Costel Enache e fabuloasă

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri după 10 ani » Cum a fost convins Adrian Porumboiu să-i dea o avere lui Adailton la Vaslui: „Cel mai mare salariu primit de un străin în Liga 1!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
2359679150779771
Dan Oană  •  10 Ianuarie 2020, 09:13

" ...nu promovati..." asta e esentialul!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Ianuarie 2020, 08:10

Asta ar fi fost culmea! Să fie ultrașii exemplu de bună stăpânire a limbii române! În țara lui Dăncilă fost prim-ministru, a lui Iohannis "microfonează, eliminează" președinte și a lui Turcan "propaghează" viceprim-ministru! În țara în care majoritatea absolvenților de facultăți nu-s capabili să facă deosebirea între să fii și să fi!

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  10 Ianuarie 2020, 06:06

adevarat .. foarte adevarat !!! dar si la csa mai mult de 300 nu sunteti :)))(e pus si Talpan) btw ce liga sunteti ? nu am am mai auzit de voi ? Catalyn e un hater .. vorbeste doar ura din el ... adevaraul il stie si el .. Talpan nu va duce CSA in liga 2 .. (nu e prost sa se dea afara ) Pentru a juca in liga a 2-a trebuie sa te rupi de guvern .. politica nu are voie in fotbal ... am auzit un zvon .. ca tot gigi va cumpara si CSA`ul :)))))))))) In mintea voastra creata sunt miliardari la orice colt gata sa investeasca in steluta .. doar ca realitatea dovedeste contra... cate echipe de traditie au disparut ?!! de asta Catalyne .. tu nu o sa castigi nimiiic !!! in cel mai rau caz Steaua dispare .. si atunci vom avea numai ganduri bune pentru tine si despre tine si neamul tau (if you know what i mean)De cate ori te vad cum aberezi pe aici ma apuca scarba .. nulitate de om care vorbeste doar ca sa se afle in treaba ... bhaaa "chirpici"(paie cu c.... ) dispari la *** ta din liga amatorilor .... esti mai fcsbist decat toti .. in toate aricolele cu fcsb vezi si numele lui Catalyn :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează