FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Situație explozivă la Rapid! Victor Angelescu: „E singurul om pe care pot să îl confirm”

Victor Angelescu, actionarul majoritar al Rapidului
Victor Angelescu, actionarul majoritar al Rapidului

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 19:03 / Actualizat sambata, 08 august 2020 19:51

Victor Angelescu, 35 de ani, acționarul majoritar al Rapidului, a vorbit despre situația de la club. Singura certitudine din acest moment este oferta făcută lui Daniel Niculae (37 de ani), pentru funcția de președinte.

„Cu Daniel Pancu ne-am înțeles foarte bine, i-am promis că dacă va exista vreo ofertă din antrenorat, îl vom lăsa să plece. Singurul cu care am avut o discuție legată de eșecul din acest sezon a fost Ovidiu Burcă. S-au cheltuit mulți bani... Am decis împreună cu el să facă un pas în spate și să căutăm pe altcineva. 

Au fost mai multe motive pentru ce s-a întâmplat sezonul acesta. Pe lângă cele fotbalistice, au fost și probleme interne. Au fost și problemele cu Daniel Niculae, Pancu, Burcă, Manea, Maftei. Au fost unele discuții între foști rapidiști...”, a spus Angelescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Ce urmează la Rapid

„Nu avem acum un nume de antrenor. Luni sau marți vom avea niște propuneri. Nu e nimic bătut în cuie, în momentul de față pot spune doar că nu avem antrenor. Dan Alexa a avut clauză în contract să promoveze, iar el a ratat asta. Singurul pe care pot să îl confirm ar fi Daniel Niculae, în postul de președinte. Nu știu dacă el vrea, dar eu mi-l doresc la Rapid. Am avut o discuție cu el, ne-am văzut. Acum să vedem ce urmează mai departe. Nu e nimic 100%. Eu sper”, a spus Victor Angelescu. 

Situație explozivă la Rapid! Victor Angelescu: „E singurul om pe care pot să îl confirm”

„Domnul Tudorache nu s-a implicat absolut deloc pe partea sportivă, administrativă. E un rapidist, care se întâmplă să fie și primarul Sectorului 1. Acum nu mai are voie niciun primar să țină cu Rapid?”
- Victor Angelescu

„Bugetul Rapidului în acest sezon a fost de peste 2,5 milioane de euro în acest sezon. De transferuri. Acum așteptăm, să vedem ce antrenor avem, și apoi vom face lista de transferuri”
- Victor Angelescu

VIDEO Florin Manea a vorbit despre viitorul Rapidului: „Dacă rămâne Pancu, va fi ce a fost și în sezonul ăsta”

Citește și alte știri despre Rapid: 

UPDATE // Schimbări majore la Rapid! Ovidiu Burcă, a treia plecare importantă, după Alexa și Pancu » Se întoarce Niculae?

VIDEO Rapid, în aer! Un titular a părăsit echipa: „M-a sunat că e dat afară din casă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
visiniujohn
visiniujohn  •  09 August 2020, 08:13

Eu cred ca s-au dat bani din pensia lu ***. Din bugetul primariei nu s-a dat 1 leu catre club.Si nici nu se va da . Deoarece e ilegal.Rapid are 2 sponsori si nu are nevoie de pensia lu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comabi
comabi  •  09 August 2020, 07:39
Postat de cordell.hull pe 08 August 2020, 21:12

.

Intamplataor il cunosc pe acest domn si chiar nu are tangente cu cele spuse de tine :). Omul a fost norocos, inspirat si a avut si ceva capital pe care l-a investit cu cap. Altfel, toata lumea asteapta alegerile.

iung811
iung811  •  08 August 2020, 21:48
Postat de cordell.hull pe 08 August 2020, 21:12

.

Cat de bine le stii tu pe toate!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează